Den perfekte plejerutine til ansigtet

Vi har sammensat den perfekte plejerutine til ansigtet for dig. Det er meget vigtigt at tage en særlig rækkefølge i betragtning og at gentage den, nøjagtigt som den bliver beskrevet. På den måde får du det ønskede resultat og en synligt bedre hud. Det lover vi!

Trin 1 – Rens: Rens dit ansigt for miljøpåvirkninger, snavs og makeuprester! Du kan for eksempel bruge en ansigtsrens. Det vigtige er, at du bruger den til at rense dit ansigt om morgenen og aftenen.
Læs mere

Trin 2 – Peeling: En peeling bør være en fast bestanddel af din daglige plejerutine. Du bør dig ikke bruge peeling mere end 3 gange om ugen. Peelings fjerner døde hudceller, men den gør også huden mere følsom.
Læs mere

Trin 3 – Tonic: Med tonic mener vi en ansigtstoner. Den renser huden grundigt og forbereder den optimalt til de næste trin i din rutine. Kom noget tonic på en vatrondel, og rens hele dit ansigt med lette bevægelser.
Læs mere

Trin 4 – Serum: Med et serum i plejerutinen forbereder du optimalt din hud til regenerering. De tyndtflydende teksturer i et serum kommer optimalt ned i de dybere hudlag. Hvis du har tør hud, skal dit serum indeholde hyaluronsyre – hvis der er rødme og fedtet hud skal serummets have niacinamide og zink i indholdsstofferne.
Læs mere

Trin 5 – Øjencreme: Øjencreme skal komme direkte efter serummet. Plejeprodukter til øjenpartiet giver en lettere tekstur, da huden omkring øjnene er tynd og meget følsom.
Læs mere

Trin 6 – Plejende creme: Næste trin! Forsyn din hud med fugtighed! Cremer er her nøglen til succes. Du kan også bruge henholdsvis dagcreme og natcreme. En dagcreme beskytter din hud med ydre påvirkninger – en natcreme understøtter takket være dens righoldige indholdsstoffer hudens regenerering.
Læs mere

Trin 7 – Ansigtsolie: Ansigtsolier indeholder rigtig mange ingredienser, og er derfor ikke egnet til alle hudtyper. Vær opmærksom på, at ansigtsolie kan kombineres med din hudtype og dit hudproblem!
Læs mere

Trin 8 – Solbeskyttelse: Beskyt din hud mod UV-stråler! Solbeskyttelsesfaktor får vores varmeste anbefaling til at beskytte huden mod UV-stråler i dagtimerne. UV-stråler giver forbrændinger, irritationen og ælder huden.
Læs mere