Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,8 (627)

Prada Paradoxe Eau de Parfum Spray - kan genopfyldes

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
neroli
Mellemnote
Ambrofix
Bundnote
moskus
betegnelse
Eau de Parfum Spray - kan genopfyldes,
Linje
Paradoxe
Supralinje
Parfumer til kvinder
karakter
Pudderagtig
duftretning
Pudderagtig
Produkttype
Spray
Anvendelsesområde
Krop

Pradas Paradoxe Eau de Parfum er en blomsterduft til kvinder, der inviterer bæreren til at opdage sin kompleksitet og udtrykke den over for omverdenen. Samtidig opfordrer duften dig til aldrig at være den samme, men altid at forblive tro mod dig selv.


. - Fejrer kvinders kompleksitet
. - Inviterer dig til at være tro mod dig selv

Feminin parfume, der legemliggør kvinders kompleksitet

Pradas Paradoxe Eau de Parfum kombinerer blomster og feminine nuancer for at skabe en ekstraordinær duftoplevelse. Den begynder med en topnote af frisk neroli, som kombineres med Ambrofix™ i hjertenoten. Det er bæredygtigt fremstillet rav fra sukkerrør, som møder Serenolide™ i basenoten. Dette moskusmolekyle fortryller med en særlig intensitet og står for en sensuel varme, der harmonisk fuldender denne duftoplevelse.

Dameduften er lige så selvmodsigende som dens flakon. Paradoxe Eau de Parfum fra Prada har en flakon, der er kendetegnet ved det ikoniske trekantslogo, som fascinerer med sine vinkler og kurver. Samtidig tiltrækker farvekombinationen af sort og pink alles opmærksomhed.

Anvendelse
Paradoxe Eau de Parfum fra Prada kan bedst udfolde sine blomsternoter, når den sprayes fra en afstand på ca. 20 cm på varm og godt gennemfugtet hud. For at fylde duften op skal du blot fjerne hætten fra flasken og dreje spraytilbehøret af. Placer derefter refillen på hovedet i den åbne flaske, og drej drejemekanismen til ON. Så snart flasken er helt fyldt, stopper væsken automatisk. Drej derefter refill-flaskens drejemekanisme til OFF, og fjern refillen fra flasken. Drej til sidst spraytilbehøret tilbage på flasken, og sæt hætten på igen. Færdig!

Undgå kontakt med øjne, ører og slimhinder.
4,8
4,8
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube