parfumdreams fejrer duftens dag

Blomsteragtig, frisk eller spændende – hos os finder du med sikkerhed din nye yndlingsduft til duftens dag

Dufte har en stor betydning for vores hverdag. Vi er hele tiden omgivet af dufte, det kan fx være parfume, duften af nykvasket tøj eller petrichor efter en varm sommerregn. Og så spiller dufte også ubevidst en vigtig rolle i vores liv, fx i forbindelse med partnervalget eller ved dannelsen af minder. Så snart vi oplever en duft, tænker vi på det minde, som vi forbinder med denne duft. Derfor vil vi gerne fejre duftens dag d. 27. juni sammen med dig, og derfor har vi samlet vores yndlingsdufte til dig. Der er både parfumeklassikere, trendy dufte og usædvanlige dufte. Tag din skønhedsrutine til det næste niveau med vores unikke udvalg af dufte!Vores udvalg af duft-klassikereparfumdreams duftanbefalinger

 Har du skabt en samling af dine yndlingsdufte, som du bruger igen og igen i hverdagen? Ud over ideen om at bruge dufte sæsonbestemt har vi også et helt særligt tip til dig. Dufte kan minde os om forskellige livsfaser eller om særlige begivenheder. Hvis du snart oplever en speciel begivenhed, det kan fx være dit bryllup, en skøn ferie eller en afslutningsfest, så prøv en ny duft ved denne begivenhed, så du fremover altid vil blive mindet om denne specielle begivenhed, når du oplever denne duft.

 

Vores yndlingsdufteMust-Haves

GUERLAIN Nerolia Vetiver

Nerolia Vetiver er en ny duft i Aqua Allegoria-serien fra GUERLAIN. Sommerlig, let, citrusagtig og frisk – denne duft forbinder nerolis blomstrende udstråling med vetivers markante nuancer, og den opfrisker med basilikum i kombination med en lækker figen-akkord. Ud over muligheden for at kombinere duftene fra Aqua Allegoria-serien med hinanden, så der på den måde skabes en individuel signaturduft, overbeviser serien os med sin bæredygtighed. Flakonen kan åbnes og kan således genopfyldes igen og igen.

Acqua di Parma Colonia

Med duften Colonia sørger Acqua di Parma for en frisk og elegant duftoplevelse. Tidløs, klassisk og stilfuld – en duft, der indbyder til at drømme om en afslappet og ubekymret sommer. Colonia åbner med en citronagtig topnote, der består af citron, bergamotte og appelsin. Mellemnoten begejstrer med en harmonisk komposition af lavendel, rosmarin og verbena, som suppleres af varme nuancer af ædle træsorter. Sammen med den enestående flakon gør disse uforlignelige akkorder denne duft til en tidløs klassiker.

GIVENCHY GENTLEMAN

Eau de parfum sprayen Boisée GENTLEMAN fra GIVENCHY lever fuldt ud op til sit navn! Elegant, lidenskabelig, frisk – med en vis dybde. Duften virker topmoderne og udstråler styrke og karisma. Mellemnoten forbinder de blide aromaer fra cedertræ med opfriskende geranie- og irisblomster. Samtidig ledsages den af kakaofrugter samt forskellige træagtige aromaer, der giver for en behagelig varme. Den luksuriøse Gentleman Givenchy Eau de Parfum Spray Boisée virker ikke påtrængende og er en garant for komplimenter.

 

Nyhedsbrevet til skønhedsfans

Med et nyhedsbrev fra parfumdreams er du altid den første, der får besked om tilbud, rabatkampagner og nyheder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret. Vi viser dig de nyeste trends, kampagner og konkurrencer! Derudover får du tips til de hotteste makeuplooks, sæsonens musthaves og gaveidéer, som du ikke må gå glip af.

Gå til tilmelding

 

Vores anbefalinger til duftens dag