Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Øjne Spidser

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Spidser,
Linje
Øjne
Supralinje
Make-up
Spidseren fra Lavera sikrer, at øjenmakeup kan påføres professionelt og præcist med perfekt forberedte blyanter. Det er de fine strøg, der giver denne vigtige del af ansigtet optimal accentuering og efterfølgende skræddersyet blanding. Både klassiske eyelinerblyanter og øjenbrynsblyanter kan formes perfekt med den praktiske og handy spidser. Værktøjet er også velegnet til læbeblyanter. Ekstra tip fra makeup-professionelle: Hvis blyanterne lægges kortvarigt i køleskabet på forhånd, så spidserne kan hærde lidt, er det endnu nemmere at spidse dem. Det er den bedste måde at undgå udtværing på, og blyanterne er straks klar til brug igen.

To åbninger til forskellige makeup-blyanter

. Make-up-blyanter til øjne, øjenvipper og læber har forskellige diametre. Det er derfor, det professionelle mærke Lavera tilbyder sin spidser med to spidserløsninger. Dette muliggør præcis slibning af makeup-blyanterne. De spåner, der opstår ved spidsningen, forurener ikke hjemmet, men opsamles rent i spidserens integrerede beholder. Den kan derefter åbnes og nemt rengøres. Hæld blot spånerne ud, tør kortvarigt af - færdig. Den praktiske og rene spidserløsning fra Lavera passer i enhver toilettaske og er også et værdifuldt hjælpemiddel til optimal øjenmakeup på rejsen.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube