Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Lavera Ansigt Soft Glow Highlighter

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Soft Glow Highlighter,
Linje
Ansigt
Supralinje
Make-up
Soft Glow Highlighter fra Lavera indeholder de fineste glimmerpartikler, der giver dit ansigt en frisk glød og får din hud til at se glattere og mere jævn ud.

Vegansk baseret makeup

. Lavera Soft Glow Highlighter er velegnet til at fremhæve enkelte områder i ansigtet og giver din makeup mere dimension og friskhed. Den bagte highlighter indeholder mineralbaserede farvepigmenter og fine iriserende partikler, der giver dit ansigt en delikat glans. Påfør pudderet på de områder, du ønsker at fremhæve og markere, såsom kindben, amorbue, pande og næseryg, og blend derefter udad. Du kan lægge produktet i flere lag for at opnå mere glød. Soft Glow Highlighter er beriget med sød mandel-, solsikke- og jojobaolie. De forhindrer huden i at tørre ud, holder den smidig, blød og elastisk og forhindrer, at der dannes rynker. Planteolierne indeholder antioxidanter, der beskytter mod skadelige miljøpåvirkninger og forebygger for tidlig ældning af huden. Lavera highlighter er dermatologisk testet og er også velegnet til følsom hud. Den er fri for mineralolie, silikoner og mikroplast og er ikke testet på dyr.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube