Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Serum Glow By Nature Serum

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt<span style="display:none;">0,00 kr</span>
Produktinformation
egenskab
udglattende
Produktpris
Certificeret naturkosmetik, Genanvendelig emballage, Uden dyreforsøg, Vegan
Næringsstof
Vitamin C
Vi ønsker alle en frisk og strålende hud. Men vores stressede hverdag får ofte vores hud til at se træt og kedelig ud. Men med Glow By Nature-serummet fra Lavera behøver det ikke længere at være tilfældet. Dette hudplejeprodukt fra serums-kategorien opfrisker og revitaliserer huden og tilfører den værdifuld fugt. Dit udseende udglattes, og de første fine linjer minimeres. Resultatet er en udstrålende, sund teint og revitaliseret hud. Beskyttende formulering med coenzym Q10 og C-vitamin. Laveras Glow By Nature Serum skylder sin effektivitet til sin særlige formel af aktive ingredienser, som adskiller den fra andre serummer. Hudplejeproduktet indeholder det naturlige coenzym Q10 og vitamin C, som beskytter huden mod frie radikaler og dermed oxidativt stress. Takket være sine antioxidante egenskaber beskytter serummet ikke kun huden mod oxidative skader forårsaget af skadelige miljøpåvirkninger, men beskytter den også mod for tidlig ældning.

Anvendelse

Takket være den lette konsistens, som øjeblikkeligt smelter ind i huden, er serummet særligt behageligt at bruge. Påføres ansigt, hals og décolleté om morgenen efter rensning, og masseres forsigtigt ind i huden.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube