TILBUD
Lancôme - Teint - Teint Idole Ultra Stick Blur & GoLancôme - Teint - Teint Idole Ultra Stick Blur & Go

Teint
Teint Idole Ultra Stick Blur & Go fra Lancôme

0
9 g
-25% til vejledende pris

9 g

Fire 255 kr*
Shop pris 340,00 kr*
du sparer: -25% du sparer: -32%
Udsolgt
 
Varenr. 24085

Måske vil du også kunne lide disse

Bestsellers

Beskrivelse fra Teint Teint Idole Ultra Stick Blur & Go fra Lancôme

Supralinje: Make-up
Linje: Teint
betegnelse: Teint Idole Ultra Stick Blur & Go

Teint Idole Ultra Stick Blur & Go fra Lancôme er en luksuriøs makeup-foundationstift til håndtasken, som du kan anvende til at dække ujævnheder med det samme og skabe en vidunderlig, mat og naturlig teint. Den kan anvendes til mange formål: Udbedring af din makeup, konturering, som spot concealer og som en mat makeup. Formlen er dejligt let og klæber ikke. Den er rig på pigmenter og gnidefast, og den smitter ikke af, så du kan nyde en farvetro dækning hele dagen.

Enestående matteringsstift for en fejlfri, strålende teint

Teint Idole Ultra Stick Blur & Go fra Lancôme udmærker sig gennem en opbyggende dækkeevne og er perfekt egnet som foundation og til udbedring af din makeup. Den føles behagelig på huden og tilpasser sig til enhver hudfarve. Med solfaktor 15 beskytter den huden mod farlig UV-stråling. Den tilstopper ikke porerne og er fri for olie og parfume. Nyd en perfekt makeup og en smuk, ensartet og mat teint til enhver tid med denne stift fra Lancôme!

Har du spørgsmål til produktet?

Indholdsstoffer fra Teint Teint Idole Ultra Stick Blur & Go fra Lancôme

DIMETHICONE , CYCLOHEXASILOXANE , DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER , OZOKERITE , TRIMETHYLSILOXYSILICATE , SILICA , TITANIUM DIOXIDE , C20-40 ALKYL STEARATE , SILICA SILYLATE , PERLITE , LAURETH-4

Kundevurdering
0 (0 Kundevurdering)