La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate La Mer - Seren - The Concentrate

Seren
The Concentrate fra La Mer

0
 
15 ml
 

BP: 8.287 kr* / 100 ml 15 ml

Kan leveres straks

1.243 kr*
 
 
/ 30 ml
 

BP: 8.167 kr* / 100 ml / 30 ml

Kan leveres straks

2.450 kr*
 
 
50 ml
 

BP: 6.604 kr* / 100 ml 50 ml

Vare i bestilling

3.302 kr*
 
Udsolgt
 
Varenr. 669784

Beskrivelse fra Seren The Concentrate fra La Mer

The Concentrate fra La Mer er et koncentreret treatment til din hud, der beroliger huden synligt, sørger for ekstra beskyttelse af huden og styrker den. Forkæl din hud med denne regenererende behandling som en del af din ansigtspleje. Serummerne fra det berømte premiummærke La Mer sørger for antioxiderende beskyttelse, og formlerne er baseret på en koncentreret form for cellefornyende Miracle Broth. Derved kan tegn på negative, udefrakommende påvirkninger afhjælpes synligt, og rødme og hudirritation modvirkes. The Concentrate kan også anvendes på følsom hud. Serummerne sikrer en sund og vital hud, de styrker huden, og de giver den ny modstandskraft, så den er bedre forberedt på udefrakommende påvirkninger og andre stressfaktorer. Dette forhindrer effektivt for tidlig hudaldring, der viser sig som slap hud og alderspletter.

Velegnet til daglig brug.

Påfør La Mer-koncentratet på huden mindst 2 gange om dagen eller efter behov, og massér blidt ansigtsplejen ind i huden. Serummerne forbereder huden optimalt til den efterfølgende anvendelse af fugtighedsplejen fra La Mer. De kan også anvendes som underlag under din daglige makeup. Plejen The Concentrate er lige så god ved din hud om sommeren, når det er varmt, som om vinteren, når kulde udsætter huden for yderligere belastningerne.

Har du spørgsmål til produktet?

Kunder købte også

Kundevurdering
0 (0 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon