-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (202)

Gucci Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
Bær
Bundnote
patchouli
duftretning
blomsteragtig
Anvendelsesområde
Dekolletage, Hals
AttNote_ss_ss
Bær, patchouli
Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum Spray fortsætter ad den vej, som det italienske luksusmærke slog ind på for nogen tid siden med sine blomsterkreationer. Denne Gucci-parfume er centreret omkring magnolien, som Gucci-parfumeurerne anser for at være en smuk blomst med en ofte undervurderet indre styrke. Derfor blev magnolien yderligere forstærket til Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum Spray: ved brug af tranebær, som på dygtig vis understreger og fremhæver den søde note af magnolia. Skrabebærrene i denne parfume afrundes med kokosnød og appelsinakkorder i topnoten.

Et ægte parfumehøjdepunkt - og ikke kun for Gucci-fans! I hjertenoten hilser magnolien med samme navn på sanserne i en ramme af liljekonval, jasmin og ylang-ylang. Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum Spray søger en strålende finish i basenoten med forskellige lyse træsorter og patchouli, hvilket parfumørerne har opnået over hele linjen. Den samme kompliment går også til designerne af glasflasken, som for første gang præsenteres i en slankere, let aflang form. Endnu en gang beviser det italienske luksusmærke, at det ikke har mistet sin kærlighed til detaljer gennem årene og årtierne.

Anvendelse
Denne Gucci-duft er perfekt til alle lejligheder og kan forsigtigt påføres dagligt på håndled, hals og dekolletage.
Indholdsstoffer
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Benzyl Benzoate, Geraniol, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube