Spar 20%* i lynudsalget på dine skønhedsfavoritter
Læs mere

Menu

Parfumdreams

Foråret byder på de flotteste makeuptrends

Fra pang til naturlig: Særligt om foråret må makeuppen gerne være lidt ud over det sædvanlige.

Giv foråret netop de farver, du har lyst til. Naturen omkring dig vågner til live – og det samme gør ønsket efter et nyt makeuplook. Den nye årstid har noget for enhver smag: Du kan glæde dig til rouge i pangfarver eller øjenskygger i diskrete nuancer.

Statement-blush og øjenskyggefarver med knald på

Det minder lidt om de vilde 80'ere: Rouge i pangfarver og kulørt øjenskygge i statement-farver som orange eller pink. Denne forårspragt fremhæves med neonfarver, der stråler i solen. Læberne derimod må gerne være i neutrale farver: Brug en transparent gloss eller en mat læbestift i en nude-nuance.

Clean girl – naturligt look til foråret

Du kan godt lide at se naturlig ud, men vil ikke undvære din makeup? Så er clean girl-looket lige noget for dig. Her er der fokus på naturlige øjenbryn og en flot hud. Forårslooket får den sidste finish med glansfuld øjenskygge og en diskret gloss.

Soft glam – forårsglamour

Soft glam-looket er sødt, men alligevel opsigtsvækkende. Her står øjenskyggen i centrum: Brug pastelfarver, og påfør en smule glimmer midt på øjenlåget. Ud over det er looket minimalistisk. Vælg en lys rosa gloss til læberne, om aftenen kan det være en lidt mørkere nuance.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 25.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube