Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alfaparf Milano Udvikler Activator 10 Vol 3%

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Activator 10 Vol 3%,
Linje
Udvikler
Supralinje
Coloration
egenskab
Antikrus, beskyttende, plejende, Skånende
duftretning
Cremet
Produktpris
Øko
Produkttype
Pose
Anvendelsesområde
Hår
Effekt
Farveholdbar
Hårtype
Alle hårtyper
Dækkeevne
Kraftig
Finish
naturlig
I over 40 år har navnet Alfaparf Milano stået for eksklusive produkter til håret, fra fyldig pleje til alsidige farvninger og styling. Siden virksomheden blev grundlagt i Milano i 1980 af Roberto Franchino, er nye teknologier og effektive løsninger til ethvert hårbehov blevet udviklet i samarbejde med professionelle frisører og stylister. Det faktum, at alle produktionstrin, fra forskning til produktion, udføres uafhængigt hos Alfaparf Milano selv, garanterer den høje kvalitetsstandard for hele produktsortimentet. Med sine værdifulde ingredienser og effektive formler er Alfaparf Milano et af de førende mærker inden for eksklusiv hårkosmetik.

Forbedret farveintensitet med den rigt nærende fremkalder

. Aktivatoren 10 Vol 3% er tilgængelig som et supplement til Precious Nature naturlige hårfarveserie og hjælper med at opnå ideelle farveresultater. Fremkalderen er særlig mild mod hår og hovedbund, mens formuleringen er perfekt tilpasset Precious Nature-serien. For et klart og levende farveresultat skal aktivatoren blot blandes med farven, og den cremede konsistens gør påføringen til en leg. Som en plejende komponent er aktivatoren 10 Vol 3% afrundet med risemælk, som nærer håret med værdifulde proteiner, styrker strukturen og sikrer en fløjlsblød glans.
Indholdsstoffer
AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, CETEARETH-50, CETEARETH-25, DISODIUM EDTA, SODIUM STANNATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM PYROPHOSPHATE, ETIDRONIC ACID, SUCROSE, ORYZA SATIVA (RICE) GERM EXTRACT, DEHYDROXANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube