Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua Alpes 2828 Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Eau de Toilette Spray 2828 fra Acqua Alpes er en tidløs unisexduft med en forfriskende buket af dufte. Den første duftproducent i Tyrol blev grundlagt med det formål at skabe helt specielle dufte til mænd og kvinder baseret på naturlige ingredienser. Bjergkildevandet, der bruges som base, har rejst en lang vej fra de tyrolske bjergtoppe til de dybe aflejringer i jorden og er kendetegnet ved sin særlige renhed. Toppen Pirchkogel i Stubaier Alperne har givet navn til Eau de Toilette Spray 2828 fra Acqua Alpes. Dette bjerg ligger præcis 2828 meter over havets overflade.

Unisex-duftkreation med en blomsteragtig, forfriskende hovednote

. Eau de Toilette Spray 2828 fra Acqua Alpes er kendetegnet ved en energigivende og kraftigt forfriskende karakter - lige det, der skal til for at motivere dig til at bestige de tyrolske alpers toppe. De citrusagtige topnoter af appelsin, citron, bergamot og mandarin spreder frugtagtig friskhed. I modsætning hertil udstråler den blomstrede hjertenote af betagende jasmin en stimulerende, krydret aroma med et strejf af basilikum. En bundnote af cedertræ, fyrretræ og sandeltræ giver duftbuketten en behagelig træagtig finish. Alt i alt er denne alsidige duft ideel til at gøre den forfriskende kraft fra Tyrolsk bjergkildevand tilgængelig som en unisex-duft til hverdagsbrug.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM, LIMONENE, AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, EUGENOL, FARNESOL, CITRONELLOL, CI 42090.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube