Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
3,8 (4)

Abercrombie & Fitch Authentic Self Women Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
citron, pære, Ribs
Mellemnote
fresia, jasmin, liljekonval
Bundnote
Cedertræ, moskus, sandeltræ
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Authentic Self Women
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
floral, træagtig
En afslappet og tilbagelænet indstilling til livet - det er, hvad det amerikanske mærke Abercrombie & Fitch står for. Modefirmaet har længe inspireret ikke kun med trendy streetwear, men også med et varieret udvalg af dufte til ham og hende. Er du på udkig efter en frugtagtig blomsterduft til hverdagsbrug? Eau de Parfum Spray Authentic Self Women blev lanceret i 2023 og kan snart blive din nye yndlingsduft!

En frisk duft til kvinder fra Abercrombie & Fitch

. Med sin lysegule flakon får Authentic Self Women dig virkelig i humør til en ny dag tidligt om morgenen. I tråd med godt humør-designet åbner frisk citronskal topnoten i denne eau de parfum. Den får følgeskab af frugtig pære og ribs. Hjertenoten er blomstret og helt igennem feminin og er karakteriseret af fresia, jasmin og liljekonval. De friske og blomstrede noter i basenoten er blidt og blødt lagt på en bund af sandeltræ og cedertræ med deres varme, balsamiske accenter. Basen understreges af den umiskendeligt dybe duft af moskus, som bliver hængende varmt og sensuelt på din hud. Oplev selv, hvordan denne eau de parfum-spray udfolder sig individuelt og ledsager dig hele dagen!
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT.; FRAGRANCE/PARFUM; WATER/EAU (AQUA); ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE; BHT; ETHYLHEXYL SALICYLATE; Fragrance: Benzyl Benzoate; Benzyl Salicylate; Citral; Citronellol; Geraniol; Limonene; Linalool
3,8
3,8
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube