parfumdreams præsenterer: Vi fejrer tvillingens måned

I perioden fra 21.05. - 21.06. fejrer vi sammen med dig stjernetegnet tvilling! Tvillingens element er luft, og den styrende planet er Merkur. Tvillinger kan godt lide altid at være opdaterede. Derfor har vi sammensat et skønt udvalg af nyheder og vores ultimative favoritter til dig!

Must-Haves

Egenskaber for stjernetegnet tvilling:

Tvillinger har fremragende kommunikationsevner og udpræget humoristisk sans

De bryder sig ikke om kedsomhed, og derfor er der altid fart over feltet for dette stjernetegn

Tvillinger har talent for multitasking

De er åbne for det nye og ukendte

To personligheder i én: Engang imellem ved tvillingen end ikke selv, hvad han eller hun kan findes på som det næste

It's a match!

Tvilling – kvinde

Den kvindelige tvilling er et livligt og energifyldt væsen. Der skal altid ske noget omkring hende, og hun sætter stor pris på at være sammen med andre Den kvindelige tvilling er en sand kommunikationsdronning og skaber god stemning til enhver fest. Men undgå at skændes med hende! For hun har kloge argumenter parat. Den kvindelige tvilling har altid sit mål for øje og ved præcis, hvad hun vil opnå i sit liv.

Tvilling – mand

Med en mandlig tvilling er du på et konstant overraskelsestrip – han er meget spontan og ved nogle gange end ikke selv, hvad der skal ske som det næste. Han har svært ved rutiner og har brug for lidt afveksling. Han er fascineret af nye og ukendte ting, og han er altid klar på en ny udfordring i livet. Det er også en fordel i hans arbejdsliv – tvillingen er en god projektleder, der ikke lader sig afskrække af udfordringer.