Kyssedag hos parfumdreams

Vores highlights til den perfekte kyssemund

Kys spreder glæde! Om det er et ægte kys, et virtuelt kys, et luf- eller håndkys – i mange kulturer er et kys udtryk for kærlighed og venskab. Derudover frigiver kys en af verdens skønneste biting: lykkehormoner. Derfor skal du ikke holde igen med at uddele kys til dine kære. Vigtigt i denne sammenhæng: Silkebløde læber og en holdbar læbestift. Vi har sammensat et udvalg af vores yndlingsprodukter til uimodståelige læber. Du får også vores eksperttips til den perfekte kyssemund.

Musthaves til den perfekte kyssemundVi har tre musthaves til at få din læbestift til at holde længere: concealer, lipliner og highlighter

 

Concealeren giver den perfekte base til din læbestift. Den sørger nemlig for, at din læbestift holder længere og ikke samler sig i mundvigen. Derudover får den rette farve på læbestiften dine læber til at stråle og synes mere fyldige. Påfør concealeren med en pensel i midten på læberne, og blend den derefter ud.

 


Vores musthaves til fortryllende læber

 

Tegn derefter din ydre læbekant op med en lipliner. Du kan tegne lidt uden for din egen læbekant for at få dine læber til at synes mere fyldige. Det er dog vigtigt, at farven på læbestiften stemmer overens med liplineren og ikke virker overdreven. Liplineren forhindrer, at læbestiften løber, og dermed holder den længere.

 


Vores favoritter til kyssedagen

 

En highlighter hjælper med at få tynde læber til at synes fyldigere. Gør det midterste område over amorbuen mørkere, og beton de lysere steder med highlighteren. Dette trick giver mere volumen. Du kan forstærke denne effekt ved at bruge concealer under highlighteren.

 
Se flere produkter