Vores brand of the month er Guerlain!

Guerlain er et af de ældste parfumerier i verden. Duftene, der i sin tid blev skabt af Pierre-Francois-Pascal Guerlain, har allerede i årtier begejstret de fleste. Det franske luksusmærke har sat milepæle med duftklassikere som Jicky, Habit Rouge og Aqua Allegoria. Men nu er pleje- og makeup-produkter i den kendte Guerlain-kvalitet også blevet en del af sortimentet. Lad dig inspirere af de unikke duftverdener, og dyk ned i de spændende historier.

Guerlain L'Instant Magic

Den eventyrlige flakon med facon som en bikube, hvor der sidder små bier, personificerer den historie, der fortælles af duften L´Instant Magic i duftserien Les Légendaires. Lad dig lokke ind i den pudderbløde, blomsteragtige drømmeverden, og nyd duftens lange holdbarhed. Den fantastiske komposition af moskus i topnoten, fresier og rose i hjertenoten samt mandel, træ og hvid moskus i basenoten danner en helt ny duftaura.
Køb ind nu!

Guerlain L'Homme Idéal

Med udviklingen af duften L’Homme Idéal ønsker Guerlain at komme så tæt på det ideelle billede af en mand, som overhovedet muligt. En umiskendelig kombination af kraftig maskulinitet parret med forførende varme og mystisk tiltrækningskraft. Bergamotte og mandel i topnoten spiller på en helt speciel måde sammen med vaniljetinktur, tonkabønne og læder i basenoten. Krydderier, bulgarsk rose og røgelse i hjertenoten afrunder mesterværket.
Læs mere

Guerlain Terracotta Light Powder

Terracotta Light Powder fra Guerlain er den perfekte ledsager, når du vil understrege og optimere din teint. Aktivstoffer i pudderet hjælper med at revitalisere huden og få den til at se friskere ud, mens varme brune toner fremtryller en teint, der er som kysset af solen. De indeholdte guldpartikler giver et diskret skær og lyse farver giver et naturligt highlight. Den fløjlsbløde duft får dig til at svæve om sommeren.
Læs mere

Vores yndlingsprodukter til hende