Brand of the month hos parfumdreams

Armani står for tidløs elegance ved anvendelse af de mest eksklusive materialer. Den italienske modekunstner sørger med sin skønhedsserie for stilfulde og varierede produktlinjer. Uanset om det drejer sig om førsteklasses makeup af høj kvalitet, forfriskende dynamiske dufte til ham eller enestående og stilfulde dufte til hende, så lad dig inspirere af os.

 

Luksuriøse dufte til kvinder

Til vores dufte til ham

Armani makeup

Sensuelt duftende plejeprodukter

Must-Haves

Armani Sí Eau de Parfum

Med Armani Sí vælger du sensuel livsglæde og feminin modernitet. En nærværende duft fuld af karisma og elegance. I topnoten udfolder forfriskende aromaer fra ribs og mandarin sig. I en blomsteragtig hjertenote kombineres fresia og rose med osmanthus. Træ, rav, patchouli og moskus tilfører varme med mange kontraster.

Armani Acqua di Gìo

En sand klassiker og must-have i enhver duft-rutine! Acqua di Giò Homme fra Armani. En autentisk duft, der formidler følelsen af frihed. Et livligt samspil i topnoten mellem bergamotte, mandarin og neroli giver duften liv. Patchouli, jasmin og cedertræ afrunder den friske kreation. Et strejf af ceder, violer og mos transporterer dig til Middelhavet.

Lad dig inspirere

Armani Supreme Balancing Oil-in-Gel Cleansing Moisturizer

Supreme Balancing Oil-in-Gel Cleansing Moisturizer fra Armani overbeviser allerede ved første anvendelse og sørger for en afslappende følelse på huden. Den forsyner din hud med en ekstra portion fugt og renser huden grundigt for alle miljøbetingede urenheder. Når du har renset din hud med Supreme Balancing Oil-in-Gel Moisturizer, har du forberedt din hud optimalt til at absorbere værdifulde ingredienser.

Armani Luminous Silk Foundation

Med Luminous Silk Foundation fra Armani lykkes det dig at få en silkeblød og strålende finish! Perfekt til at skjule uregelmæssigheder og perfektionere din teint. Den flydende foundation egner sig til enhver hudtype og forsyner din hud med rigelige mængder fugt. Eksklusive teknologier sørger for, at konsistensen ligger vægtløst på huden og kan påføres over hinanden et uendeligt antal gange.

Armani di Gioia

Armani Neo Nude A Highlight

Om duften
Armani Eau de Cèdre pour Homme

Armani Refreshing Make-up Fix

Læs mere
Armani In Love With You Freeze

Armani Neo Nude A-Blush

Læs mere


 

Nyhedsbrevet til skønhedsfans

Med et nyhedsbrev fra parfumdreams er du altid den første, der får besked om tilbud, rabatkampagner og nyheder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret. Vi viser dig de nyeste trends, kampagner og konkurrencer! Derudover får du tips til de hotteste makeuplooks, sæsonens musthaves og gaveidéer, som du ikke må gå glip af.

Gå til tilmelding