Acqua di Parma Must-Haves

Vores anbefalinger

Acqua di Parma Oud

Hvis du vælger Acqua di Parma Signatures of the Sun Oud eau de parfum, overraskes du af træagtige og krydrede nuancer. En tydelig tilstedeværelse og enorm holdbarhed er din garanti, når du vælger det italienske traditionsmærke fra Milano. Appelsin, bergamot, patchouli og det fineste mandeltræ giver dig wow-øjeblikke!
Læs mere

Aqua di Parma Bergamotto di Calabria

En sand duftklassiker til ham og hende fra Acqua di Parma! Eau de toilette Bergamotto di Calabria! Bergamot, citron, ceder og moskus giver frisk energi og tilfører duften forfriskende og varme nuancer.
Læs mere

Acqua di Parma Colonia Body Lotion

Forkæl din hud med omhyggeligt udvalgte naturlige indholds- og næringsstoffer! Colonia bodylotion forkæler din hud med ekstrakter fra hvedekim, avocado og kastanje og giver den en ekstra portion fugtighed. Duftnuancer fra Sicilien sørger for sanselige minder om gamle traditioner – det skyldes blandingen af bergamot, fin italiensk citron og et strejf af rosmarin.
Læs mere

Mirto di Panarea

Det kunstfuldt udformeede duftlys Mirto di Panarea giver en intensiv og opfriskende duft af velvære blandet med en mediterransk havbrise i dit eget hjem. Med hovednote fra italiensk citron, bergamot, basilikum og myrte udsendes den harmoniske og tidløse skønhed fra øen Panarea. Det sommerfuglepyntede lys fra Acqua di Parma egner sig ikke kun som pyntegenstand, men er også den optimale gaveidé. Duftlyset Mirto di Panarea er i et begrænset oplag, og med en brændetid på 50 timer tilføres den klassiske følelse af Acqua di Parma Dolce Vita i ethvert hjem.
Læs mere