World Ocean Day hos parfumdreams

Mindre plastik, mere skønhed!

Havet har i lang tid haft brug for vores hjælp. Den 8. juni er World Oceans Day! Dagen skal gøre os opmærksom på forureningen af havene, og den støtter implementering af de globale mål for en mere bæredygtig udvikling. Et lille bidrag er mere end intet bidrag, derfor præsenterer vi dig i dag for produkter, som kan være med til at holde plastaffaldet på et så lille niveau som muligt og hjælpe os med i fællesskab at gøre noget for vores planets lunger.

Vores favoritter med hensyn til bæredygtighed

Vores anbefalinger til Verdenshavets Dag

Det svenske mærke Maria Nila for professionel, vegansk hårpleje samarbejder med Ocean Waste Plastic for at udvikle en 100 % bæredygtig emballage, der udelukkende bruger plastik, der er udvundet af havet og således genanvender 959.000 flasker og indeholder 98 % naturlige og økologisk dyrkede indholdsstoffer. Med Sheer Silver conditioner får dit hår sin glans tilbage, og den sikrer, at den uskønne gule nuance vaskes ud af håret.

En ansigtspleje med ekstrakter fra grønkål og persille, som indeholder antioxidanter og har beroligende egenskaber. Grøn mineralsk jord absorberer desuden overskydende talg. I den praktiske og miljøvenlige refilpose sikrer Parsley Kale Detox Face Mask Refill, at der spares 80 % plastaffald.

Biotherm arbejder intensivt på at beskytte havene. For vand har nu engang siden 1950erne været den vigtigste kilde og inspiration til mærkets produkter. For at yde endnu et bidrag til beskyttelse af havene mod plastforurening produceres flaskerne til Lait Corporel nu af 100 % genanvendelige materialer og kan også selv genanvendes 100 %.

 

Sammen holder vi vores verdenshave rene.

Dyrene, som lever i havet, forveksler ofte plastikaffald med næring. Skildpadder spiser mikroplastik i stedet for vandmænd, fisk svømmer ind i affaldstæpper fuld af kemikalier og pesticider i Stillehavet. Vi ved allesammen, at disse stoffer ikke hører hjemme i havet. I fællesskab kan vi arbejde med, at holde mængden af vores plastikaffald så lav som muligt.

 

Brug genopfyldningsprodukter for at spare på plastik og beskytte vores oceaner!

Dagens motto: Beskyt det, du elsker! For at tænke på vores oceaner i dag og for at yde et lille bidrag til at bekæmpe forureningen af dem, præsenterer vi produkter, som du kan spare på plastikaffaldet med. Du kan nemt genopfylde emballagen senere og behøver ikke altid at bestille en ny flaske!

Med vores tips til World Ocean Day.

Begynd med at sortere affaldet rigtigt. Sørg for, at du adskiller de forskellige dele af emballagen rigtigt - fjern for eksempel låget fra en Tetra Pak. Skær ned på brugen af engangsprodukter, og gå over til produkter, som kan anvendes flere gange. Vi har også mange produkter i sortimentet, som kan genopfyldes. Derudover kan du undgå plastik i brusebadet ved at anvende fast sæbe og shampoo. Tip: STOP THE WATER WHILE USING ME har også en cleansing bar til ansigtet. Sådan opnår vi i fællesskab et renere hav.

Unsere Auswahl zum World Ocean Day