Time to relax

Spar 20%* på dine foretrukne plejeprodukter til ansigt, krop og hår!

Få et afbræk i hverdagen med en følelse af wellness derhjemme! Behagelig musik og duftende lys forvandler dit badeværelse til en wellnessoase med en atmosfære, der emmer af velvære. Vi viser dig de perfekte plejemusthave til ansigt, krop og hår, som gør din migtid helt uforglemmelig, mens du samtidig får 20%* rabat på ansigts-, krops- og hårpleje!

Vores anbefaling til din rekreation!

Wellness-Guide

Stress i hverdagen? Så får du her vores lille wellnessguide: Brug din foretrukne hårkur, og vikl et håndklæde om håret. Takket være varmen trækker masken bedre ind i og giver et perfekt resultat. Også din ansigtshud har brug for tilstrækkeligt med pleje for at få en strålende glød! Brug tiden på dig selv, mens din hårkur og ansigtsmaske virker! En kort yogasession eller et varmt karbad er vores tips!
Læs mere

Forkæl din hud yderligere med en fugtighedsgivende bodylotion for en endnu mere opfriske følelse af velvære. Vores tip: Når du smører dig ind i creme kan du give dig selv en let massage for at fremme blodgennemstrømningen og opnå en sund og frisk teint.
Læs mere

Vores mest solgte