parfumdreams Winter Wonderland

Vinter på parfumdreams: Vores produktanbefalinger til den kolde vintertid!

Baby, it's cold outside! Find det rigtige udvalg til beskyttelse af din hud, selv i frostvejr, og sørg for at beskytte den med ekstra pleje. Forkæl dig selv med dine personlige yndlingsprodukter, så du kan stråle varmt, selv når det er meget koldt!

Til hende Til ham Vinterpleje Hårpleje om vinteren Self-Care Treat yourself Guide til vinterpleje

parfumdreams præsenterer: Vores plejeguide til de kolde vinterdage!

Giv din hud den opmærksomhed, den fortjener - fordi den kræver omhyggelig pleje hver dag. Især om vinteren kræver den meget opmærksomhed. Huden udsættes for skadelige miljøpåvirkninger og især for de kolde temperaturer udenfor. For at beskytte huden anbefales derfor en righoldig og fugtgivende pleje. Aktive ingredienser som sheasmør eller ceramider styrker hudens barriere. E-vitamin og panthenol har en beroligende virkning, og aloe vera og hyaluronsyre tilfører fugt. En plejeblanding, der beroliger, styrker barrieren og er fugtgivende, er optimal i din hudplejerutine. Desuden bør du altid beskytte din hud mod UV-A og UV-B stråler. Bliv inspireret af vores plejeguides, og find din egen plejerutine.

Vores Guide til vinterpleje Til hende

Biotherm Foaming Cleanser

Biotherm Foaming Cleanser

Rens af huden er væsentlig. Faktorer som miljøpåvirkninger, makeup og daglig stress efterlader synlige spor på huden. Især i den kolde årstid har din hud behov for meget opmærksomhed. Til mild rens af huden anbefaler vi Softening Foaming Cleanser fra Biotherm Den er især velegnet til tør hud. Skum renseproduktet op i dine hænder med lidt vand, massér det ind i ansigtet i cirkulære bevægelser, skyl efterfølgende med vand.

Zum Produkt
Kiehl's Super Serum

Kiehl's Super Serum

Efter rens anbefaler vi et serum - med Vital Skin-Strengthening Super Serum fra Kiehl's har du ramt plet. Det lindrer stress- og miljømæssige faktorer, der kan forårsage for tidlig ældning af huden. Ingredienserne fornyer, genopliver og beskytter din hud. Påfør to til tre pumpestød i ansigt og på hals, og massér blidt ind.

Zum Produkt
BABOR Lipid Intense Cream

BABOR Lipid Intense Cream

Brug derefter den righoldige pleje Skinovage Lipid Intense Cream fra Babor. Den stimulerer lipidproduktionen og regenererer hudens lipidlag. Beriget med arganolie, hyaluronsyre og granatæbleekstrakter forsyner cremen din hud optimalt om vinteren. Den fugtgivende creme kan påføres både morgen og aften.

Zum Produkt

Vinterfavoritter Til hende

Vores Guide til vinterpleje Til ham

Shiseido Cleansing Foam

Shiseido Cleansing Foam

Du skal først rense din hud. Vi anbefaler Cleansing Foam fra Sheiseido. Det rensende skum fjerner forsigtigt snavs fra huden, samtidig med at hudens naturlige fugtindhold bevares. Det righoldige og cremede skum egner sig også fremragende til barbering. Det beroliger huden og giver den en uimodståelig friskhed.

Zum Produkt
ChloeRoseTangerine

Sober Timeshift Anti Aging Serum

Timeshift Anti Aging Serum fra Sober er bare et musthave i din hudplejerutine. Formlen med aloe vera, grøn te og peptider tilfører fugt, lindrer og opstrammer tør hud om vinteren. Anti-aging serum øger kollagenproduktionen og reducerer synligt rynker. Serumet påføres det rensede ansigt, og viftes tørt. Optimal som basis i din hudpleje.

Zum Produkt
Biotherm Homme Daily Defense

Biotherm Homme Daily Defense

Hudplejerutinen afrundes med Aquapower Daily Defense SPF 14 Homme fra Biotherm Fugtplejen beskytter ikke bare huden mod skadelige miljøpåvirkninger, men tilfører den også fugt i op til 48 timer. Desuden beskytter plejen også mod UV-stråler. Med sin lette geltekstur egner plejeproduktet sig optimalt til brug om vinteren.

Zum Produkt

Vinterfavoritter Til ham

Vores Guide til vinterpleje Feel-good dage

Kiehl's Body Scrub Lavender

Kiehl's Body Scrub Lavender

Med Body Scrub Lavender Peeling fra Kiehl's bliver det superlet at opnå en glat hud. Peelingproduktet renser forsigtigt huden og forbereder den på den efterfølgende pleje. Brug en lille mængde af body-peelingproduktet. Anvendelse: Påfør produktet på den fugtige hud, og massér det ind i huden med cirkulære opadgående bevægelser - vask efterfølgende produktet af med rigeligt vand. Nu er huden klar til næste trin i hudplejen.

Zum Produkt
Organic&Botanic Body Cream

Organic & Botanic Shea Butter Body Cream

Efter rens kan du forkæle din hud med Shea Butter Body Cream Madagascan Coconut fra Organic & Botanic. Sheasmør, kakaosmør, kokosolie beskytter og beroliger huden og tilfører den fugt. Bodylotionen er en meget righoldig pleje, der gør huden glat - selv om vinteren.

Til produktet
Acqua di Parma Cube Candle

Acqua di Parma Cube Candle

Lad hudplejerutinen fade langsomt ud med det duftende stearinlys White Cube Candle Clove fra Acqua di Parma. Nyd hyggelige, hjemlige stunder i samvær med den fængslende duft af kryddernellike. Det håndlavede stearinlys i minimalistisk stil passer vidunderligt til vinteren.

Til produktet

Vinterfavoritter Feel-good dage