parfumdreams Winter Wonderland

Vinter på parfumdreams: Vores produktanbefalinger til den kolde vintertid!

Baby, it's cold outside! Find det rigtige udvalg til beskyttelse af din hud, selv i frostvejr, og sørg for at beskytte den med ekstra pleje. Forkæl dig selv med dine personlige yndlingsprodukter, så du kan stråle varmt, selv når det er meget koldt!

 

Vinterfavoritter

Vinter-Inspiration

selfcare

Self-Care

Læs mere!
treatyourself

Treat yourself

Vis alle produkter
Pflegeprodukte

Vinter-Mærke

Læs mere

Vinter-Essentials

parfumdreams præsenterer: Vores plejeguide til de kolde vinterdage!

Dagene bliver kortere, temperaturerne falder - vinteren har meldt sin ankomst. Tør og skallet hud er ikke ualmindeligt på denne årstid. Forbered derfor din hud til de kommende vintermåneder, og tilfør den rigelig fugt. Oplev vores plejeguides, og find de rigtige produkter til din vinterpleje.
Til Guide til vinterpleje

Lippenpflege

Læbepleje

Beskyt dine læber i de kolde vintermåneder. Med Eight Hour Lip Protection Stick fra Elizabeth Arden beskyttes og næres dine læber i op til 8 timer. Desuden beskytter læbestiften mod skadelige UV-stråler og tilfører dine læber masser af fugt.

Til Læbepleje-Produkter
Zu den Gesichtspflege-Produkten

Ansigtspleje

Glow Formula Skin Hydrator fra Kiehl's fremtryller med 95% naturlige ingredienser en strålende teint. Granatæbleekstrakter og værdifulde mineraler sørger ved frosttemperaturer for, at din hud beskyttes af antioxidanter og tilføres tilstrækkelig fugt.

Til Ansigtspleje-Produkter
Zu den Haarpflege-Produkten

Hårpleje

Det perfekte produkt til dit ugentlige hårritual. Ayurvediske ingredienser sørger for, at hovedbunden lindres, og at stress modvirkes. Massér HoliRoots Hair Oil fra Fable & Mane ind i håret, før du vasker det. På den måde får du en sund hovedbund og stærke hårrødder.

Til hårplejeprodukterne
Zu den Handpflege-Produkten

Bløde hænder

Håndcremen Lige til at forelske sig i fra L’ Occitane lover dig et komplet forkælelsesprogram. Mig og mandelolie kombineres for at skabe en cremet tekstur, der søger for, at dine hænder tilføres fugt i timevis. Den ideelle ledsager i den kolde vintertid: På den måde ser dine hænder smukke, ungdommelige og velplejede ud!

Til Håndpleje-Produkter

Vores anbefalinger