Venskabsdag hos parfumdreams

Med vores gaveanbefalinger kan du vise, at du værdsætter et kært menneske i din omgangskreds, og give søde overraskelser!

Den 30. juli fejres Venskabets dag. Vi fejrer sammen med dig og dine bedste venner! Et hurra for de mennesker, der altid er der for dig, og som giver dig deres tillid og kærlighed. Med vores skønhedsanbefalinger giver du vidunderlige øjeblikke af taknemmelighed. Giv små gaver til storartede mennesker!

Vores yndlingsprodukter til venskabsdagen

Gaveanbefalinger til din bedste veninde

Kiehl's Overnight Firming Mask

Få sart og strålende hud i løbet af natten – Overnight Firming Mask fra Kiehl's giver intensiv pleje, mens du sover. Kombinationen af aktivstofferne fra ingefærblade og hibiscus opstrammer og glatter huden og giver en dejlig følelse af friskhed.

Berdoues Eau de Cologne Peng Lai

Med eau de colognen Peng Lai fra Berdoues giver du en frugt- og blomsteragtig duft til en særlig ven. Kombinationen af osmanthus og brasiliansk tonkabønne er perfekt på arbejdet og i fritiden. Eau de colognen Peng Lai udstrømmer en vedvarende og glad duft.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture

ROUGE PUR COUTURE-læbestiften fra Yves Saint Laurent Beauty er helt entydig en af vores favoritprodukter. Den tidløse læbestift får læberne til at stråle og se superflotte ud. Den kombinerer velgørende pleje og uimodståeligt forførende energi med sin strålende farve og sikker beskyttelse.

Vores musthaves til en fælles skønhedsaften

 

Venner er den familie, vi selv har valgt, derfor ved vi, hvor vigtig Venskabets dag er. For at fejre denne dag efter alle kunstens regler har vi sammensat en gaveguide med produkter til en fælles skønhedsaften.

 

Gaveanbefalinger til din bedste ven

Redken Beard And Skin Oil

Giv din bedste ven Beard and Skin Oil fra Redken Brews. Olien både plejer og giver fugtighed. Den tørre ansigtshud under skægget får tiltrængt fugtighed, samtidig giver den lette olie skægget en særlig nobel og velplejet glans.

Biotherm Homme Comfort Gel

En dynamisk og righoldig fugtighedspleje til ham! Med Oligo-Thermal Comfort Care Dynamic Hydration fra Biotherm Homme forærer du en revitaliserende plejegel til mandens hud!

Acqua di Parma Face Mask

Hvad med en eksklusiv gaveidé fra Italien til din bedste ven? Med en Face Mask fra Acqua di Parma renser og beroliger du huden med de bedste naturlige ingredienser fra naturen.

Vores anbefalinger til venskabsdagen