Pleje til manden

I hans plejerutine har manden markant lettere ved at optimere den. Mandehud er tykkere, producerer mere kollagen og gemmer effektivere fugt. Alligevel er mandehud belastet af miljøpåvirkninger. Talgkirtlerne i mandehud er mere aktive, og det medfører en mere fedtet hud. Her skal manden benytte en optimal plejerutine for at modvirke stoppede porer, bumser og akne.

Trin 1 – Ansigtsrens: Det er afgørende at bruge ansigtsrens om morgenen og om aftenen inden sengetid. Om morgenen forberedes huden til at modstå miljøpåvirkninger, og om aftenen sørger man for, at kim og bakterier ikke får en chance.
Læs mere

Trin 2 – Fugtighedspleje: Om aftenen kan du bruge en intensivt fugtighedsgivende ansigtspleje.
Læs mere

Trin 3 – Nærende renseprodukt: Rens og næring – tilfør din hud de nødvendige næringsstoffer og antioxidanter, som din hudtype har brug for.
Læs mere

Trin 4 – Peeling: Én gang om ugen kan du behandle din hud med en peeling. Det giver ekstra opstramning af huden.
Læs mere

Trin 5 – Øjencreme: Hos mænd er huden rundt om øjenpartiet er også tyndere samt mere følsom, og den mister hurtigt sin elasticitet. Her skal manden også bruge specielle produkter, da ansigtscremer ikke er tilstrækkelige. Indholdsstoffer såsom hyaluron, panthenol og glycerin sikrer, at øjenpartiet får tilstrækkeligt med fugt, samtidig med at ujævnheder mindskes, og rynker forebygges.
Læs mere