Ultimune fra Shiseido

Ultimune er en ny plejeserie fra kvalitetsmærket Shiseido, i hvilken der forarbejdes og anvendes mer… Læs mere!
Ultimune er en ny plejeserie fra kvalitetsmærket Shiseido, i hvilken der forarbejdes og anvendes mere end 20 års målrettet forskning, for at give huden en særligt intensiv og virksom plejeoplevelse . Ansigtsplejen, som er specielt afstemt efter huden, styrker hudens naturlige immunsystem, for at forkæle lækker kvindehud langvarigt og på samme tid beskytte denne mod skadelige eksterne påvirkninger. Her finder du online eksklusiv og splinterny kosmetik og ovenikøbet til en fair pris. Forkæl din hud ikke kun i øjeblikket, men lad dig overbevise om Ultimune seriens langtidsvirkning, med hvilken din hud ikke længere lider under et tidsmæssigt ultimatum.

Eksklusiv pleje med ekstra anti-aging effekt

Mærket Shiseidos forskere har forstået, at ikke kun kroppen beskytter sig med sit immunsystem mod vira og bakterier, men at også huden har sin egen forsvarsmekanisme, som beskytter den mod miljøbelastninger, ældningsprocesser og stress. Dette immunsystem fungerer ikke altid optimalt, hvorfor blandt andet hudens egen regeneration aftager. Ansigtsplejen arbejder med innovative Langerhans-celler, for at kontrollere immunsystemet i huden og i samme grad stimulere det. Den nyvundne forsvarskraft fører til en smidig, sund hud, som simpelt hen ser fortryllende ud, som opnås uafhængigt af kvindens alder. Dette gør også ansigtsplejen til et virksomt anti-aging produkt, som også kan anvendes forebyggende.

Som vanligt høj kvalitet fra firmaet Shiseido

Ultimune seriens rødder går tilbage til år 1993, hvor forskere hos mærket Shiseido for første gang fastslog en forbindelse mellem emotioner, Langerhans-celler og den (for tidlige) ældning af huden. På dette grundlag blev produkterne skabt, som i dag danner grundstenen i en effektiv pleje. Hvis du ønsker at bestille kosmetikken online, leveres denne ganske praktisk til den egen husdør. Surf med få museklik online gennem vores kosmetik og bliv selv overbevist om, hvor rigt facetteret pleje i dag kan være!