PREMIUM
Maison Margiela - Diffusorer - Lazy Sunday Morning DiffuserMaison Margiela - Diffusorer - Lazy Sunday Morning Diffuser

Diffusorer
Lazy Sunday Morning Diffuser fra Maison Margiela

0
185 ml

BP: 3.395 kr* / 1 l 185 ml

Kan leveres straks

628 kr*
Shop pris 692,00 kr*
du sparer: -18%
Udsolgt
amazon visa dankort mastercard amex paypal
 
Varenr. 1047197
Garanteret Original
Køb På konto
Levering inden for 2-3 dage

Kunder købte også

Kundevurdering
0 (0 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops. Vurderinger kontrolleres ikke for ægthed

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
Supralinje: Rumdufte
Linje: Diffusorer
betegnelse: Lazy Sunday Morning Diffuser

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning Diffuser er en duft, der omslutter dit hjem som en sky i hvid friskhed! Lily of the Valley og moskus er de delikate dufte, der sætter tonen og udstråler en aura af renhed og friskhed. Som en solskinsdag, hvor det velduftende linned bliver båret ind i huset udefra. Det er ubeskriveligt. Nostalgisk, beroligende, pudret, fuld af lys.

Tidløshed fra diffusoren

.

Replica bringer tidløse øjeblikke, steder og minder tilbage. Det kommer fra det franske udtryk réplique og betyder reproducerbar. Gennem steder eller dufte kommer man ind i en slags hukommelsesvibration. Noget velkendt, smukt og betryggende genoplives.

Velsmagende aromaer i en smuk flaske.

Replica by Maison Margiela fås også som parfume. Duften er skabt af den anerkendte parfumeur Louise Turner. Lazy Sunday Morning diffuser kommer i en original hvid flaske designet som en apotekerflaske. Duftpindene af træ forbliver i væsken i mindst 4-5 timer og vendes derefter på hovedet. De udsender en vidunderlig duft af iris og ambrette, som skaber en følelse af solskin på huden.

Tag hætten af, og læg pinde i diffusoren, lad pinde være nedsænket i duftkoncentratet i 5-6 timer, og vend dem derefter for at sprede duften. Pindene skal vendes jævnligt for at sikre en bedre spredning af duften. Lazy Sunday Morning diffuser vil dufte i dit hjem i 4 måneder.

3,7-DIMETHYL-1,6-NONADIEN-3-OL.