-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (40)

Lancôme La vie est belle Iris Absolu Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
Figen, Solbær
Mellemnote
jasmin
Bundnote
iris, patchouli
karakter
forfriskende, fortryllende, tiltrækkende
AttNote_ss_ss
Figen, iris, jasmin, patchouli, Solbær

En ikonisk duftklassiker nyfortolket


Duftklassikeren La vie est belle fra Lancôme er kendt for sine florale og feminine nuancer, der altid forbliver tro mod mottoet "Livet er smukt".

Med La vie est belle Iris Absolu er den ikoniske kvindeduft nu blevet genfortolket og er olfaktorisk præget af iris. Den forførende duft opfordrer sin bærer til altid at opdage skønheden i de små ting.

Blomstrende eau de parfum med bæredygtigt fremskaffede ingredienser


La vie est belle Iris Absolu er klassisk feminin, men alligevel forførende, uimodståelig og vidunderligt blomstret. Den livsbekræftende duft begynder med en frugtagtig sammensætning af figner og solbær i topnoten, som kombineres med blomstret jasmin i hjertenoten. Duftoplevelsen krones i bundnoten af bæredygtigt fremskaffet iris fra Frankrig og attraktiv patchouli fra Bali.

Forførende flakon i et tidløst design


La vie est belle Iris Absolu minder ikke kun olfaktorisk om de legendariske dufte i serien. Designet er også visuelt fængslende med en glasflaske, der minder om et krystalsmil og er prydet med sarte lyserøde detaljer.
Anvendelse
Lancômes La vie est belle Iris Absolu Eau de Parfum kan bedst udfolde sine blomsterduftfacetter, når den påføres fra en afstand på omkring 20 cm på varme hudområder med god cirkulation, såsom décolleté, hals eller tindinger. Den kan også opfriskes fra tid til anden.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube