Spar 20%* i lynudsalget på dine skønhedsfavoritter
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (11)

LIGNE ST BARTH Kropspleje Vanille Fugtgivende bodylotion med vanilje

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
egenskab
fugtighedsgivende, plejende
Konsistens
mælk
Anvendelsesområde
Krop
Mærket LIGNE ST BARTH er en hyldest til tropernes frodige mangfoldighed og naturlige skønhed. Det er inspireret af den eksotiske flora på den smukke ø Saint-Barthélemy. De dyrebare essenser fra den rige caribiske vegetation er grundlaget for beroligende hudplejeprodukter som CORPS & BAIN fugtgivende vanilje bodylotion.

LIGNE ST BARTH Body Lotion til hud som fløjl

. Efter et forfriskende brusebad eller et langt bad er huden ofte stram og tør. Forkæl den med CORPS & BAIN lotion. Takket være dens silkebløde konsistens fordeler den sig let og absorberes hurtigt uden at efterlade en klæbrig film. Så snart du har påført den, kan du mærke, hvordan huden på din krop føles smidig, glat og blød. Produktet er også veltolereret af alle hudtyper. Moisturising Body Lotion Vanilla er beriget med værdifuld avocadoolie. Den er fantastisk velegnet til hudpleje, da den tilfører huden intensiv fugt, beskytter den mod skadelige påvirkninger og gør den fløjlsblød. Sidst, men ikke mindst, henrykker lotionen fra LIGNE ST BARTH med sin fyldige duft af vestindisk vanilje. Det er en meget sensuel, langtidsholdbar duft, der indhyller dig i en subtil, varm aura af forførelse.
Indholdsstoffer
Aqua (Purified Caribbean Sea Water), Isohexadecane, Paraffinum Liquidum, Polyglyceryl-3-Diisostearate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Fragrance (Parfum), Aqua (Water), Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Magnesium Sulfate, Disteardimonium Hectorite, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 25.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube