Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,7 (85)

Kérastase Symbiose Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif,
Linje
Symbiose
Supralinje
Hårpleje

Den regenererende Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif fra Symbiose-serien fra Kérastase beskytter og regenererer hår og hovedbund inden for otte timer. Den intensive natpleje beroliger følsom og tør hovedbund, fjerner skæl og modvirker dannelsen af nye skæl på lang sigt. Hovedbundens naturlige beskyttelsesfunktion og mikrobiom genoprettes, og den innovative formel er fri for sulfater og silikoner. Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif er særligt velegnet til fedtet og skællet hår og kan kombineres med andre produkter fra Kérastase Symbiose-serien.

Højt effektiv anti-skæl serum med bifidus ekstrakt.

Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif regenererer og styrker hovedbundens barriere. Den er beriget med bifidusekstrakt, piroctonolamin og salicylsyre. Bifidusekstraktet beroliger den følsomme hovedbund og understøtter det naturlige mikrobiom. Det gør håret lettere at rede ud, giver det smidighed og styrker hårets fibre. Piroctone olamine er en dokumenteret ingrediens mod skæl. Den har en antibakteriel og svampedræbende effekt og reducerer dannelsen af nye skæl. Salicylsyre har en antiinflammatorisk virkning og fjerner skånsomt døde hudceller. Den trænger dybt ind i porerne og befrier huden for overskydende talg og snavs. Det forebygger kløende hovedbund og dannelsen af nye skæl.

Anvendelse
Brug hovedbundsserummet 3 gange om ugen i 4 uger. Påfør 4 pipetter (1 pipette = op til mærket) på den tørre eller håndklædetørre hovedbund. Skyl ikke og lad virke natten over i ca. 8 timer. I tilfælde af øjenkontakt skylles grundigt med det samme.
4,7
4,6
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube