Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,7 (42)

Gisada Ambassador Intense Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Ambassador Intense
Supralinje
Dufte til mænd
Den livlige italienske skuespiller Michele Morrone er ansigtet på reklamekampagnen for Gisada Ambassador Intense. Han udstråler den maskuline elegance, som kendetegner denne herreduft fra 2022. Duften af den nye parfume er sød, frugtagtig og krydret og udstråler en ny intensitet af citrusagtig friskhed sammenlignet med den originale Ambassador. Eau de parfum-sprayens holdbarhed og sillage er over gennemsnittet, og den markedsføres af Swiss Fragrance.

Ambassador Intense - den markante duft til mænd

. Siden 2013 har det schweiziske mærke Gisada skabt dufte, der inspirerer parfumeverdenen med ingredienser af høj kvalitet og unikke kompositioner. Den nye version, Ambassador Intense, imponerer også med den understregning og klarhed, der kendetegnede den oprindelige komposition. Eau de parfum-sprayen åbner med friske, sprudlende nuancer af grapefrugt, mandarin og bergamot i topnoten. Den aromatiske lavendel bringer også renhed og friskhed, som subtilt fremhæves af en knivspids kardemomme og pink peber. Ud over den balsamiske sødme udstråler parfumen en jordagtig varme, som indgyder tillid til Gisada-duften. Men den er også mere frugtagtig, gourmandagtig og lidt mere cremet end Ambassador. I fritiden, om foråret, efteråret og vinteren appellerer den

tidløse komposition med sin livlige elegance

især til yngre og ældre mænd. Eau de Parfum Spray er ideel til særlige lejligheder, når man skal ud om aftenen eller i klubben.
4,7
4,7
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube