TOP
DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray

Sauvage
Eau de Toilette Spray fra DIOR

91
 
30 ml

BP: 1.287 kr* / 100 ml 30 ml

Kan leveres straks

386 kr*
 
 
200 ml

BP: 476 kr* / 100 ml 200 ml

Kan leveres straks

953 kr*
 
 
Genopfyldning / 300 ml

BP: 414 kr* / 100 ml Genopfyldning / 300 ml

Kan leveres straks

1.243 kr*
 
Udsolgt
 
Varenr. 893534

Måske vil du også kunne lide disse

Beskrivelse fra Sauvage Eau de Toilette Spray fra DIOR

"Sauvage er en kreation, der er inspireret af store landskaber". En azurblå himmel over et mineralsk, hvidglødende ørkenlandskab. En ærlig komposition til en autentisk og ægte mand.

„Manden var mit udgangspunkt for skabelsen af Sauvage. Den rene og umiddelbare mandighed. Som et tidløst billedet af en mand, der aldrig går af mode.” Sådan sagde François Demachy, parfumeskaber hos Dior.

De naturlige ingredienser, udvalgt efter de strengeste kriterier, virker næsten som en overdosis. De imponerer med den strålende, saftige friskhed fra bergamotte fra Reggio Calabria. Sillage er meget træagtig og imponerer med ambrox, der er fremstillet af ædelt rav. Da François Demachy skabte Sauvage, ønskede han at anvende bergamotte-essensen fra Reggio Calabria, der har en særlig kvalitet. En eksklusiv bergamotte, der forarbejdes med de lokale producenter for at opnå en „skræddersyet“ signatur til Huset Dior. Mættet af Calabriens sol bliver den meget frugtagtig og fascinerer med unikke facetter, der er let pebret og citronagtig.
Undgå kontakt med øjnene.

1. En komposition skabt og udviklet af François Demachy, Diors parfumeskaber, inspireret af de store vidder.
2. Særlige ingredienser, der er udvalgt med omhu: Bergamotte fra Calabrien, der eksklusivt er forarbejdet til at skabe parfume hos Dior, og Vanille-Absolue fra Papua Ny Guinea.
3. En enkel flakon med Husets formler, der er gennemtænkt helt ned til mindste detalje. Resultatet af dette luksuriøse produkt er års udvikling og overvindelsen af tekniske udfordringer.

Har du spørgsmål til produktet?

Indholdsstoffer fra Sauvage Eau de Toilette Spray fra DIOR

#09406/A ALCOHOL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● AQUA (WATER) ● LIMONENE ● LINALOOL ● ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ● CITRONELLOL ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● COUMARIN ● DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE ● BHT ● CITRAL ● GERANIOL ● CI 60730 (EXT.VIOLET 2) ● CI 14700 (RED 4) ● CI 19140 (YELLOW 5) ● CI 42090 (BLUE 1) ● TOCOPHEROL

Kundevurdering
4,7 (91 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon