NYTOP
DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray

Sauvage
Eau de Toilette Spray fra DIOR

79
 
30 ml
 

BP: 1.630 kr* / 100 ml 30 ml

Kan leveres straks

489 kr*
 
 
60 ml
 

BP: 842 kr* / 100 ml 60 ml

Kan leveres straks

505 kr*
 
 
100 ml
 

BP: 615 kr* / 100 ml 100 ml

Kan leveres straks

615 kr*
 
Udsolgt
 
Varenr. 893534

Beskrivelse fra Sauvage Eau de Toilette Spray fra DIOR

"Sauvage er en kreation, der er inspireret af store landskaber". En azurblå himmel over et mineralsk, hvidglødende ørkenlandskab. En ærlig komposition til en autentisk og ægte mand.

„Manden var mit udgangspunkt for skabelsen af Sauvage. Den rene og umiddelbare mandighed. Som et tidløst billedet af en mand, der aldrig går af mode.” Sådan sagde François Demachy, parfumeskaber hos Dior.

De naturlige ingredienser, udvalgt efter de strengeste kriterier, virker næsten som en overdosis. De imponerer med den strålende, saftige friskhed fra bergamotte fra Reggio Calabria. Sillage er meget træagtig og imponerer med ambrox, der er fremstillet af ædelt rav. Da François Demachy skabte Sauvage, ønskede han at anvende bergamotte-essensen fra Reggio Calabria, der har en særlig kvalitet. En eksklusiv bergamotte, der forarbejdes med de lokale producenter for at opnå en „skræddersyet“ signatur til Huset Dior. Mættet af Calabriens sol bliver den meget frugtagtig og fascinerer med unikke facetter, der er let pebret og citronagtig.
Undgå kontakt med øjnene.

1. En komposition skabt og udviklet af François Demachy, Diors parfumeskaber, inspireret af de store vidder.
2. Særlige ingredienser, der er udvalgt med omhu: Bergamotte fra Calabrien, der eksklusivt er forarbejdet til at skabe parfume hos Dior, og Vanille-Absolue fra Papua Ny Guinea.
3. En enkel flakon med Husets formler, der er gennemtænkt helt ned til mindste detalje. Resultatet af dette luksuriøse produkt er års udvikling og overvindelsen af tekniske udfordringer.

Har du spørgsmål til produktet?

Måske vil du også kunne lide disse

Indholdsstoffer fra Sauvage Eau de Toilette Spray fra DIOR

#09406/A ALCOHOL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● AQUA (WATER) ● LIMONENE ● LINALOOL ● ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ● CITRONELLOL ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● COUMARIN ● DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE ● BHT ● CITRAL ● GERANIOL ● CI 60730 (EXT.VIOLET 2) ● CI 14700 (RED 4) ● CI 19140 (YELLOW 5) ● CI 42090 (BLUE 1) ● TOCOPHEROL

Kundevurdering
4,7 (79 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon