Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
grapefrugt, liljekonval
Mellemnote
bonderose, rose
Bundnote
ceder, moskus
betegnelse
Eau de Toilette Spray, Blossom Delight
Linje
Rose Goldea
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
blomsteragtig, frisk
Produkttype
Spray
Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight er en eau de toilette spray til kvinder. Duften er blomstrende og træagtig. Den blev lanceret i 2022, gør dig i godt humør og giver dig lyst til sommer. Når alt kommer til alt, er Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette Spray en perfekt duft til varme dage. Ikke kun om sommeren, men også om foråret og efteråret er den en smuk ledsager i hverdagen. Desværre afslører Bvlgari ikke, hvem der står bag kompositionen, men den er fortryllende. Den udstråler en delikat, feminin elegance, som ikke kun klæder meget unge kvinder. Damer, der foretrækker lette dufte, vil også elske Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette Spray.

Styrke kan også være sart

...og vice versa. Topnoten begynder med duften af liljekonval og grapefrugt. Hjertenoten fortsætter med pæon og rosenknopper. Hvid moskus og cedertræ runder Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette Spray fra Bvlgari dygtigt af. Man har simpelthen lyst til at have duften på hele tiden - til en enkel T-shirt, jeans og kondisko såvel som til en luftig sommerkjole. Denne alsidighed er simpelthen vidunderlig. Selvom eau de toiletten har en delikat tilstedeværelse, er det også en særdeles stærk duft til kvinder.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, ISOEUGENOL, CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5)
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube