Abonner på vores nyhedsbrev for at få eksklusive rabatter, tips fra eksperter og meget mere!

Menu

Parfumdreams
5 (9)

Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
grapefrugt
Mellemnote
iris, rose
Bundnote
heliotrop, træ
duftretning
blomsteragtig, træagtig
AttNote_ss_ss
grapefrugt, heliotrop, iris, rose, træ
Omnia Amethyste er en utrolig populær eau de toilette-spray fra Bvlgari. Duften har været tilgængelig siden 2007 og fortsætter med at begejstre kvinder med sin blomstrende og friske duft. Den klassiske Omnia-flakon slår straks tonen an og ser ganske enkelt smuk ud. Duftenes store mester, Alberto Morillas, har dedikeret sig til denne fortryllende komposition. I topnoten tilføjer han frisk, lyserød grapefrugt med grøn saft. Søde roser og frisk iris bærer hjertenoten, mens bløde træsorter og heliotrop optræder i basen. Mange kvinder anser Omnia Amethyste for at være den smukkeste eau de toilette-spray fra Bvlgari.

En moderne klassiker, der får flere og flere venner

. Omnia Amethyste Eau de Toilette Spray opfattes meget forskelligt, og der er selvfølgelig også kvinder, der ikke kan lide duften. Men de, der bruger den, er helt forelskede. De tillægger Bvlgari Omnia Amethyste en skummet sødme, en fin elegance, en kasuel og diskret femininitet. Eau de toilette-sprayen er en ægte allrounder, der ikke kun bruges på varme dage og aftener. Det er en diskret ledsager, der er blidt ved din side, blinker overraskende fra tid til anden og alligevel aldrig svigter dig.
Indholdsstoffer
Alcohol Denat. (Sd Alcohol 39-C), Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropional, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citronellol, Citral, Bht, Ci 60730 (Ext. Violet 2).
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube