Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Absolute Man fra Bruno Banani

Absolute Man er det perfekte valg til selvbevidste og karakterstærke mænd, som helt bestemt ved, hvad de ønsker sig i livet og også opnår det med meget arbejde og selvstændige initiativer. Duften fra huset Bruno Banani findes i et utroligt behageligt design, anvender hertil en skrigende orange og meget smukt pyntede flakoner, som i deres grundlæggende udformning minder en smule om det berømte skæve tårn i Pisa. Som alle dufte til ham fra huset Bruno Banani anvender Absolute Man parfumen også meget tillokkende og behagelige noter, som alligevel virker selvstændige og intensive.

Frisk, imponerende og langvarigAbsolute Man parfumen i duftserien starter med frugtige mandariner, grapefrugt og sort peber, til den til slut i mellemnoten går over i violblade, liljekonvaller og en energidrik-akkord. I bundnoten findes ambra, diverse træagtige noter, vanilje og tonkabønne. Som mange dufte til ham fra Bruno Banani inddrages også denne duft i talrige andre kosmetikprodukter. Udover en After Shave og brusegel tilbyder serien også en deodorant-spray, en stick og et praktisk gavesæt.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube