Månedens brand er Maison Margiela!

Grundlæggeren og designeren Martin Margiela fascinerer sine fans inden for mode- og skønhedsbranchen med tidløse design og spændende essenser. Forskellige udgaver venter på at blive opdaget af dig – alsidigheden kender ingen grænser! Fra frisk-sprudlende til frugtige og florale noter – der er noget til enhver! Stol på de moderne impulser fra mærket Margiela, og find din næste yndlingsduft!

 
 

Dufte til kvinder

Læs mere
 
 

Unisex-dufte

Læs mere
 

Maison Margiela Flower Market

Læs mere

Maison Margiela Jazz Club

Læs mere

Maison Margiela Under the Lemon Tree

Læs mere

Maison Margiela Matcha Medication

Forkæl dig selv med en portion ro og sindighed med Matcha eau de toilette-spray fra Maison Margiela. Blandingen af opfriskende, søde og beroligende noter gør denne unisexduft perfekt til hverdagsbrug. Topnoten af aromatisk grøn te harmonerer helt enestående med hjertenoten af matcha-te, jasmin og orangeblomst. Mos, ceder samt hvid chokolade fuldender denne duft.
Læs mereMaison Margiela Lazy Sunday Morning

Følelsen af frisk hørlinned mod huden på en afslappet søndag morgen har givet denne dameduft sit navn. Denne eau de toilette-spray Lazy Sunday Morning udstråler farven hvid med sine feminin-sommerlige og friske nuancer. Topnoten af hvid moskus går i forbindelse med hjertenoten af liljekonval. Basisnoten af patchouli afrunder denne sanselige duft.
Læs mere

Maison Margiela Coffee Break

Denne duft minder om en den afslappede nydelse ved kaffe på en varm café på en travl dag. Som det første fornemmer man duften af nysgerrighed og glad forventning. Den kommer imod dig som en kaffesky – cremet og mild. Efter den flygtige topnote udvikles duften af herlig lavendelnote på din hud. Duften afrundes til sidst af varme nuancer af sadeltræ.
Køb ind nu!Maison Margiela Whispers in the Library

Aftener foran kaminin med yndlingsbogen – sådanne stunder emmer af duften Whispers in the Library, der vækker minder om huset Maison Margiela. Krydrede fornemmelser og noter af træ giver latent og charmerende sanselighed. De upåtrængende og intensive nuancer af cedertræ, vanilje og tonkabønne forædles af varme accenter fra orangeblomst og peber.
Læs mere