Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alfaparf Milano Udvikler Activator 20 Vol 6%

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Activator 20 Vol 6%,
Linje
Udvikler
Supralinje
Coloration
egenskab
Antikrus, beskyttende, plejende, Skånende
duftretning
Cremet
Produktpris
Øko
Produkttype
Pose
Anvendelsesområde
Hår
Effekt
Farveholdbar
Hårtype
Alle hårtyper
Dækkeevne
Kraftig
Finish
naturlig
Det eksklusive italienske mærke Alfaparf Milano har i over 40 år produceret professionel hårkosmetik, som er udviklet i samarbejde med stylister og frisører. Virksomheden blev grundlagt i 1980 af Roberto Franchino i Milano og udfører alle produktionstrin in-house, fra forskning og udvikling til fremstilling og emballering, og opfylder derfor de højeste kvalitetsstandarder. Alfaparf Milanos produktsortiment strækker sig fra pleje til styling og farvning og imponerer med værdifulde ingredienser kombineret med innovative teknologier.

Mild fremkalder til forbedret farveintensitet med ekstra pleje

. Den særligt skånsomme Activator 20 Vol 6% er en del af Precious Nature-serien og er designet som en perfekt koordineret støtte til disse naturlige hårfarver. Aktivatoren kan nemt blandes med hårfarverne for at forbedre farveintensiteten. Fremkalderen er meget mild mod hovedbund og hår. Takket være aktivatorens cremede konsistens er det en leg at påføre og fordele farven. Håret plejes under farvningen med kraftfuld rismælk, som opbygger hårets struktur indefra og fugter det med sine værdifulde proteiner. Det giver ikke kun håret en frisk farve, men også en smidig glans. Aktivatoren på 20 Vol 6% opnår optimale farveresultater uden at skade håret.
Indholdsstoffer
AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, CETEARETH-50, CETEARETH-25, DISODIUM EDTA, SODIUM STANNATE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM PYROPHOSPHATE, ETIDRONIC ACID, SUCROSE, ORYZA SATIVA (RICE) GERM EXTRACT, DEHYDROXANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube