-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Adaptology Fugtgivende pleje Hydro Pump Booster til alle hudtyper

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
hud
alle hudtyper
egenskab
fugtighedsgivende, rynkereducerende
Konsistens
Gel
Anvendelsesområde
Ansigt
Adaptology Hydro Pump Booster er en fugtighedscreme, der giver dig skønt strålende hud på ingen tid. Den er baseret på rosenvand, og dens behagelige, oliefri geltekstur fordeler sig ubesværet over huden. Formlen indeholder hyaluronsyre med forskellige molekylvægte. Disse fugter huden på en gavnlig måde og fylder samtidig forsigtigt de øverste hudlag op. Resultatet er en glattere og fyldigere hud. Fugtighedscremen er velegnet til alle hudtyper.

Sådan bruger du Adaptology Hydro Pump Booster

Påfør hudpleje-boosteren på ren, tør hud efter rensning af ansigtet. For hurtigere absorption anbefaler vi, at du masserer fugtighedscremen jævnt ind med fingerspidserne. Du behøver dog ikke at bruge Hydro Pump Booster alene, du kan blande et par dråber med Adaptologys fugtighedscreme. Det er især gavnligt for hud, der har brug for fugt. Uanset om den bruges alene eller i kombination med fugtighedscremen, kan boosteren kombineres med andre hudplejeprodukter fra producenten for at give intensiv fugt.
Anvendelse
Påføres forsigtigt på afrenset ansigt og hals. For ekstra effekt kan du blande et par dråber med din fugtighedscreme.
Indholdsstoffer
AQUA (WATER), ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PENTYLENE GLYCOL (FROM SUGAR CANE), GLYCERIN**, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, GLYCERYL GLUCOSIDE, CELLULOSE GUM, ALGIN.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube