Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Accendis The Whites Luna Dulcius Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray, Luna Dulcius
Linje
The Whites
Supralinje
Unisex-dufte
Accendis præsenterer en eau de parfum-spray med en alsidig duft i The Whites-kollektionen. Luna Dulcius imponerer med duften af kokos og vanilje, beriget med andre smagsstoffer, der får et kvindehjerte til at slå hurtigere. Resultatet er en sofistikeret kontrast af uskyldig legesyge og dyb sensualitet.

Kokosnødden symboliserer lykke i mange regioner

- ikke underligt, at Accendis valgte den som topnote til duften Luna Dulcius. Ud over kokosnød fylder et strejf af bergamot bærerens næse, mens grapefrugt og forskellige røde frugter også kommer til syne. Blomsterakkorder af tjørn, rose og pæon udfolder sig i hjertenoten, mens basenoten overrasker med træagtige elementer. Her finder man cedertræ, moskus, vanilje og tonkabønne, som giver parfumen en røget og forførende finish. Hver Accendis-parfume kommer i en slående flaske, inklusive denne eau de parfum-spray, som er udført i delikat hvid og overdådigt guld. Æskens overraskende fløjlsinteriør understreger femininiteten i duften fra The Whites-kollektionen. Eau de parfum-sprayen understreger bærerens egne, stærke personlighed og sikrer en følelse af velvære fra det allerførste sprøjt.
Indholdsstoffer
Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Coumarin, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube