Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

APRICOT Body Reusable Neck Pad - it's neck or nothing

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Reusable Neck Pad - it's neck or nothing,
Linje
Body
Supralinje
Beauty Pads
hud
normal hud
egenskab
anti-aging, stabiliserende
Konsistens
Kompakt
Produktpris
Clean Beauty
Produkttype
Pad
Anvendelsesområde
Hals
Effekt
udglattende
Tegn på hudens aldring kan ses på forskellige dele af kroppen. Og mens man normalt er meget omhyggelig med at få ansigtet til at se så ungdommeligt friskt ud som muligt, forsømmer man ofte halsen. Men her kan man også se tegn på aldring. Her kan nakkepuden - det er nakke eller ingenting fra APRICOT hjælpe. Den særlige anti-ageing-pude er fremstillet af ren silikone af medicinsk kvalitet. Den er beriget med ekstra effektiv, lavmolekylær hyaluronsyre, som endda kan trænge ned i de dybere lag af huden. APRICOT "Neck Pad - it's a neck or nothing" er effektiv fra den allerførste påføring. Varige resultater er synlige efter blot et par påføringer. Nyd en glattere og fyldigere hud ved at stabilisere hudens fugtindhold og stimulere kollagenproduktionen.

Kan bruges op til 30 gange

. Du kan bruge din APRICOT-nakkepude - det er nakke eller ingenting - op til 30 gange til din kropsplejerutine. Regelmæssig brug forstærker den opstrammende effekt på huden yderligere. Den rynkereducerende effekt er klinisk bevist. Lejlighedsvis rengøring af body pad'en med mild sæbe anbefales. Kropsplejeproduktet er fremstillet i Tyskland og er desuden vegansk og cruelty-free. Hvis din hals ikke længere virker så fast som normalt, eller de første rynker dukker op, er puden nem at bruge. Rens og tør først det pågældende hudområde. Stræk derefter hagen lidt opad for at stramme huden op. Tag puden ud af filmen, og læg den på halsen. Lad puden sidde på huden i mindst en time. Regelmæssig brug af kropsplejeproduktet anbefales, så huden kan regenerere optimalt. Læg puden tilbage på filmen efter brug, så du kan bruge den igen senere.
Anvendelse
Rengør det hudområde, der skal behandles. Det skal være tørt og rent.

- Spred forsigtigt rynkerne i halsområdet med fingrene, og påfør puden.
- Brug puden regelmæssigt i mindst en time eller helst natten over.

Opbevar puden i folien og posen efter brug. Du kan rengøre den en gang imellem med mild sæbe under rindende lunkent vand og lægge den til tørre. Du kan også bruge vores Silicone Pad Cleanser, som er optimeret til materialet.
Indholdsstoffer
Dimethicone, Hyaluronic Acid
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube