Have a great hair day

Sig nej til dårlige hårdage, og få inspiration fra vores hårplejeguide

Hvis du vil have sundt, velplejet og kraftigt hår, kommer du ikke uden om den rigtige pleje. Derfor har vi i vores sortiment den rigtige løsning til alle hårtyper og -behov. Med vores 10 tips viser vi dig, hvordan dit hår kan blive dit nye yndlingstilbehør.

1. Hårvask

Mindre er mere. For at undgå fedtet hår bør du undgå at vaske håret hver dag. Vi anbefaler, at du kun vasker håret hver anden eller tredje dag. På den måde sikrer du, at dit hår bliver fedtet på en naturlig måde, og at talgproduktionen regulerer sig selv. Hvis du føler dig usikker efter 2 eller 3 dage, kan du sagtens ty til tørshampoo. Så får du hurtigt et flot look.

2. Shampoo

Gå uden om silikone og parabener, og vælg en shampoo med milde tensider. Med dette tip er det muligt for dig at beskytte din hovedbund og samtidig holde dit hår rent. En yderligere succesfaktor: Vask ikke håret med varmt vand – lunkent vand er nøglen til succes.

 

3. Tørring

Gnid ikke håret tørt med et håndklæde efter vask – det er meget bedre at duppe det! Hvis du tørrer dit hår forkert, kan du i værste fald risikere, at hårstråene knækker. Derfor bør du også først bruge glattejern eller krøllejern, når dit hår er helt tørt.

4. Udredning

Vådt hår er særligt elastisk og mere følsomt end tørt hår. Hvis du vil undgå, at håret knækker, bør du først rede dit hår, når det er helt tørt. Hvis du ikke har tid til at vente på, at håret er helt tørt, anbefaler vi at bruge en bredtandet kam. Desuden bør du være opmærksom på, at du starter med først at rede spidserne og forsigtigt arbejder dig op mod hovedbunden.

5. Føntørring

For meget varme skader dit hår. Lad derfor håret lufttørre, så giver du det tid til at regenerere. Hvis du alligevel vil føntørre dit hår, så hold føntørreren i en afstand på 20 cm fra hovedet, og vælg et lavt varmetrin. Spidserne er meget følsomme, derfor bør du altid starte føntørringen ved hårrødderne og derefter arbejde dig ned mod spidserne.

 

6. Uundværlige hårplejeprodukter

Conditioner, hårkur, hårserum – det er klassikerne. Men hvornår skal man bruge hvad?

  • En conditioner/balsam sikrer, at dit hår ikke filtrer sammen, når du reder det, conditioneren sørger altså for, at håret er smidigt og let at rede igennem.
  • En hårkur er beregnet til at give dit hår fugtighed. Brug din yndlingskur hver anden uge, efter at du har vasket håret.
  • Et hårserum er til alle dem, der vil give deres hår lidt ekstra pleje! Med et hårserum giver du din hårstruktur intensiv pleje. Massér det ind i hovedbunden efter hårvask, så beskytter du din hårstruktur, får en sundere hovedbund og giver håret rigeligt med fugtighed.

7. Giv ikke spaltede spidser en chance!

Du vil sikkert helst ikke have dit hår klippet, fordi hver centimeter tæller. Men hvis du regelmæssigt klipper spidserne, får du på lang sigt sundere hår, og du undgår spaltede spidser, som er ekstremt skadelige for håret.

8. Styling

Brug scrunchies hårelastikker i stedet for hårde metalklemmer – en beskyttende overfladebehandling eller hårspænder af stof er ikke så tilbøjelige at knække håret.

 

9. Sund kost

Vitaminer i form af frugt og grønsager og proteiner fra fisk, kvark og fjerkræ er uundværlige for hårets styrke og vækst. Hårrødderne har brug for fugtighed, derfor skal du indtage rigelig væske.

Husk: Drik et glas vand lige nu

 

Ähnliche Produkte