Mega Summer Sale: Spar op til **75%*** på mange produkter

Menu

Parfumdreams
4,9 (188)

MUGLER Alien Eau de Parfum Spray Refillable

Kan leveres straks
Varenr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
Tempeljasmin
Mellemnote
træ
Bundnote
amber
betegnelse
Eau de Parfum Spray Refillable,
Linje
Alien
Supralinje
Parfumer til kvinder
karakter
enestående
duftretning
blomsteragtig, orientalisk
Med Eau de Parfum Spray Refillable i duften Alien kan du fordybe dig i et forførende orientalsk til træagtigt eventyr. Den feminine buket fra MUGLER med sine karakteristiske nuancer er skabt af topparfumørerne Dominique Ropion og Laurent Bruyere. I denne kreation, som har været tilgængelig siden 2005, har designerne fokuseret på princippet om, at mindre er mere. Eau de Parfum Spray Refillable beruser dine sanser med en blanding af træagtige noter i hjertet, omgivet af basisnoten ambra og topnoten jasmin. Duften er en ideel ledsager til efterårs- eller vinteraftener.

Alien i et elegant design - en flakon, der er en fryd for øjet

. Duftens eksklusivitet fra MUGLER afrundes af den kunstfærdigt designede flaske, som er et mystisk blikfang med sit lilla og gyldne farveskema. MUGLER deler den opfattelse, at en så kunstnerisk fremstillet flakon er for god til at blive smidt væk. I den økologiske ånd af bæredygtighed kan du simpelthen genopfylde din parfumeflaske.
Anvendelse
Din ALIEN-flaske er for værdifuld til at miste. Værdsæt den, og gør en indsats for en mere bæredygtig luksus ved at genopfylde din flaske derhjemme med ALIEN Refill Bottle. 1. Fjern hætten på flasken, og skru spraytilbehøret af. 2. Tag refillen, og hæld indholdet i den matchende duftflaske. 3. Indstil drejemekanismen til ON for at genopfylde flasken uden at miste en dråbe. 4. Vent, indtil genopfyldningsprocessen stopper automatisk, og drej derefter refillflasken af. 5. Skru pumpen og hætten på flasken på igen.

Undgå kontakt med øjne, ører og slimhinder.
Indholdsstoffer
ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. PROPYLENE GLYCOL. BENZYL SALICYLATE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. COUMARIN. LIMONENE. GERANIOL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CITRONELLOL. GLYCERIN. LINALOOL. AQUA/WATER/EAU. BENZYL ALCOHOL. CITRAL. BENZYL BENZOATE. BHT. CI 60730/EXT. VIOLET 2. CI 17200/RED 33 [C0853D]
4,9
4,9
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 17.07.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube