-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lancôme Teint Air Brush #2

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Produkttype
Pensel
Anvendelsesområde
Ansigt
Air Brush #2 fra Lancôme er udstyret med to børstehoveder i forskellige størrelser. Det mindre er perfekt til at lægge concealer under øjnene eller på andre områder af ansigtet. Det større børstehoved er derimod ideelt til at påføre makeup på større områder med god dækning. Den kan f.eks. bruges til din foundation. Air Brush #2 fra Lancôme er fremstillet af udvalgte materialer og tilbyder høj kvalitet. De fine børstehår er lavet af syntetiske fibre, mens hylsteret er lavet af genanvendt aluminium.

Anvendelse

Takket være sin ergonomiske form er Air Brush #2 fra Lancôme behagelig at påføre. Brug den lille side til at dække alvorlige skønhedsfejl med en concealer. Derefter kan du påføre foundation på hele ansigtet og blende det ind med concealeren. Resultatet er en makeup med en fejlfri, ensartet teint.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube