-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (60)

Lancôme Natcreme Advanced Génifique Night

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
egenskab
anti-aging, beskyttende, nærende, plejende, regenererende
Konsistens
Creme
Produkttype
Digel
Anvendelsesområde
Ansigt
Lancôme Advanced Génifique Night cream forkæler din hud som reparerende hudpleje, selv når du er ved at komme dig efter dagen og sover dybt. Med en formel, der udnytter videnskabelige resultater fra mikrobiomet, regenererer hudplejen hudens egen barriere natten over. Det er yderst vigtigt, da det blokerer for potentielle irritanter, før de overhovedet kan nå huden eller trænge ned i dybere lag og forårsage betændelse. Desuden er det kun en sund hudbarriere, der kan holde på fugten, og derfor er Lancôme Advanced Génifique Night Cream også velegnet til personer med tør hud. Ideelt set bør du supplere cremen med en dagcreme fra samme serie.

Lukker effektivt aktive ingredienser og fugt inde

. Mere end 90 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Teksturen i Lancôme Advanced Génifique Night Cream giver huden mulighed for at ånde, selv om natten, samtidig med at den effektivt indkapsler fugt. Cremen er naturligvis dermatologisk testet, selv på følsom hud, og har en beroligende effekt, der sætter ind straks efter påføring. Takket være den intensive fugtgivende og regenererende effekt på hudbarrieren ser huden snart yngre, mere vital og friskere ud - samtidig med at den pålideligt blokerer for irriterende stoffer fra omgivelserne.
Anvendelse
Påfør Advanced Génifique Night Cream i ansigtet om aftenen efter afrensning, og massér den forsigtigt ind fra midten af ansigtet og ud. Påfør også cremen på hals og décolleté. Lad den absorbere kortvarigt. Når du bruger natcremen, kan du også anvende et anti-age-serum for at øge dens effektivitet. En øjencreme understøtter også anti-age-effekten.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube