Acqua Originale Unisex-dufte fra Creed

Acqua Originale fra huset Creed er en duftserie, som står helt i vandets tegn. I alt er den sammensat af fem dufte, som kan anvendes af både kvinder og mænd. Unisex-duftene findes i identiske flakoner, som virker let gullige og halvtransparente, medens hætten er holdt i rent hvidt. På forsiden af flakonen findes altid et beige stempel med mærket Creeds bogstaver og en henvisning til navnet på den pågældende duft. Hver parfume er på trods af sit tilhørsforhold til Acqua Originale serien absolut et enestående kunstværk - netop dette faktum gør også denne serie så værdifuld.

Luksuriøse unisex-dufte med klare duftbilleder

Acqua Originale serien omfatter i alt fem parfumer. Starten udgøres af Asian Green Tea kreationen, efterfulgt af Cedre Blanc via Iris Tubereuse og Aberdeen Lavander og til Vetiver Geranium. Som det allerede kan konstateres via navnet, har hver parfume mindst en klar fremtrædende ingrediens, som endelig også giver duften sit navn. Asian Green Tea kreationen er specielt om foråret og om sommeren utroligt opfriskende men har dog også nogle krydrede akkorder. Derved garanteres afveksling i en duft, som med sikkerhed aldrig bliver kedelig. Vetiver Geranium derimod er som et smukt blomsterhav og virker dermed utroligt behagelig og åben.

Fortræffelige unisex-dufte fra huset Creed

Iris Tubereuse parfumen inddrager ligeledes blomstrede essenser, virker alt i alt dog en smule mere melankolsk og hemmelighedsfuld. Denne parfume er et godt valg hele året rundt, men udfolder sin styrke specielt om vinteren. Aberdeen Lavander fra Creed virker udtalt elegant, stilfuld og måske endda en smule britisk. Til venner og beundrere af luksuriøse dufte er Acqua Originale serien absolut et blik værd. Hver duft har her sin helt egen magi.