Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Accendis The Blacks Lucevera Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray, Lucevera
Linje
The Blacks
Supralinje
Unisex-dufte
Eau de Parfum Spray Lucevera The Lights er en grøn-frugtagtig unisexduft, der blev lanceret i 2017 af det unge couturemærke Accendis, hvis navn udtrykker ønsket om oplysning. Filosofien bag det italienske parfumehus' duftkompositioner er en olfaktorisk symbolisering af lys. Den mærkbare indflydelse fra pop art giver kollektionerne, både flasker og parfumer, et fascinerende, ekstravagant præg.

Lucevera - det sande lys i et unikt udvalg af smagsvarianter

. The Lights - Lucevera fra Accendis er en imponerende, multifacetteret eau de parfum-spray med en ekstraordinær kombination af intense frugtagtige noter. Duftens åbning er uimodståelig frisk. Mousserende bergamot og aromatiske solbær er brugt af parfumeur Luca Gritti som en frugtakkord med en afrodisiakum effekt. I hjertenoten bliver saftig, moden ananas forsigtigt sat på plads af subtile grønne noter. De søde, jordagtige og krydrede træagtige aromaer af patchouli understøtter effektivt denne bestræbelse. Den sensuelle facet kommer til sin ret i basenoten. Elegant Virginia-cedertræ, varm ambra og forførende vanilje afslutter duften på en forførende måde. Lucevera Eau de Parfum Spray fra Accendis fra The Lights-kollektionen er en unik, eksklusiv sammensætning af frugtagtige, grønne og orientalske trænoter. Den er dristig, elegant og fascinerende sensuel. En flerfarvet, glamourøs parfumekreation, der hylder lysets farverige magi.
Indholdsstoffer
Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Bht, Linalool, Citral, Evernia prunastri.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube