parfumdreams præsenterer: Nyheder

Latest In - Gennemse vores nyheder inden for skønhedsprodukter!

Gå ikke længere glip af nyheder! Her finder du alle nye skønhedsprodukter eksklusivt hos os! Se de hippeste skønhedsprodukter. I vores udvalg finder du alle nyheder inden for parfume, pleje, makeup og hårpleje.

 

Nyheder til hende

Læs mere
 
 

Nyheder til ham

Læs mere
 

Aquatadeus

Berrichi

Hot Newcomer

Vert Empire Mizensir

Vert Empire fra MIZENSIR er en fremragende komposition af levende, friske citrusnoter og minder om morgenlig friskhed med et strejf af kardemomme. Kombinationen af sandeltræ og salvie giver duften senere en træagtig intensitet. Enkel men kostelig, flygtig men uforglemmelig - denne duft repræsenterer det enestående øjeblik, som kendetegner vinterens afslutning og forårets første solstråler.

Om duften

Colonia Club Acqua di Parma

Lad dig tryllebinde af denne elegante og samtidig tilbageholdende unisex-duft. Den nye duft, Colonia Club, fra Acqua di Parma er perfekt til mænd og kvinder. I hjertenoten udfolder sig rosmarin og shiso suppleret med moskus og cedertræ i basisnoten. Hovednoten smyger sig så om én med en kombination af peber, bergamot og citron. En ægte musthave-duft til forårs- og sommertiden

Om duften

Wild Lash Urban Decay

Wild Lash-mascara fra Urban Decay er komplet vegansk og fremstillet uden dyreforsøg og fremtryller et flot sving med en intensiv sort farve. Mascaraen holder i op til 16 timer og giver øjenvipperne en uimodståelig fylde og har samtidig en plejende effekt. Den forbinder bæredygtighed og performance og består af 100 % naturlige indholdsstoffer. Den tilsatte avocado-olie gør, at mascaraen kan holde længe uden at blive tværet ud eller at klistre sammen.

Læs mere

Et overblik over dine fordele

Bestil parfumer uden stress med gratis levering

Hos parfumdreams er det nemt at bestille online hjemmefra, eller når du er undervejs via vores app. Vi tilbyder mange fleksible og sikre betalingsmuligheder (for eksempel fakturabetaling, kreditkort eller Paypal) og leverer gratis fra en vareværdi på 299 kr.

1-3 Gratis prøver

For at du kan blive inspireret af nye dufte, forærer vi dig 1-3 parfumeprøver sammen med hvert køb.

180 dages returret

Hvis du skulle fortryde dit køb, kan du returnere bestillingen inden for 180 dage, og vi refunderer det fulde beløb. Vi ønsker dig en rigtig god shopping-oplevelse.

Aktuelle parfume-trends fås nu i vores online-shop

Det betaler sig altid at anskaffe sig en parfume, fordi den har evnen til at indfange og fastholde særlige øjeblikke med minder i et menneskes liv. Vores internationale topmærkers nye duftkreationer hjælper dig med at indsamle nye, enestående minder. De eksklusive blomsteragtigt søde, pudderagtigt fine, forfriskende stærke eller sensuelt forførende Eaux de Toilettes og Eaux de Parfums i vores nyhedskollektion indhyller enhver bærer i en umiskendelig, helt personlig aura. Med vores udsøgte duftkreationer vil det lykkes dig at skille dig ud fra mængden uden at virke påtrængende.
 

Sæsonbetonede pleje- og kosmetikprodukter til et perfekt look

Vores topaktuelle makeup- og plejeprodukter giver dig lynhurtigt et trendy, let look. Understreg dit ansigts bedste træk på en flatterende måde med de nyeste pleje- og makeup-innovationer fra vores internationale skønhedslabels. Fremragende kosmetikprodukter og mascara af høj kvalitet eller farverige øjenskyggepaletter sørger ikke kun for et fængslende look, men hjælper dig også med professionelt at manifestere dine bedste træk. Vores milde, rensende plejeprodukter som f.eks. ansigtsvand, body lotions, serum, kure eller anti-aging-cremer er også ekstremt skånsomme mod huden og egner sig derfor perfekt til forskellige hudtyper. Få de moderne kosmetik- og plejenyheder fra vores internationale top-labels nu.