parfumdreams præsenterer: Nyheder

Gennemse vores skønhedsnyheder

Er du på udkig efter nye dufte, plejeprodukter eller nye trends inden for makeup? Med parfumdreams går du aldrig mere glip af noget. Vores oversigt over nyheder viser dig det sidste nye i parfumdreams online. Vi holder dig opdateret om alle nye produkter fra alle skønhedsområder, så du altid holder din skønhedsrutine ajour. I vores udvalg finder du alle nyheder fra områderne parfume, hudpleje, makeup og hårpleje. Se de mest populære skønhedsprodukter nu!

Vores nye produkter

Nyheder i vores butik

OLAPLEX

Olaplex indeholder et patenteret aktivstof, der effektivt reparerer alle typer hårskader. Mærkets produkter indholder bis-aminopropyl diglykol dimaleate, et molekyle, der hjælper mod varmepåvirkning, kemiske faktorer og skadelige miljøpåvirkninger. Det virker i forbindelse med farvning, afblegning, permanent eller keratinbehandling, enten før og efter.
Er dit hår blevet ødelagt af krøllejern, glattejern eller føntørring? En behandling med Olaplex plejeprodukter reparerer skaderne indefra. Også UV-stråler, kulde og fugtighed kan ødelægge hårets naturlige beskyttende lag. Olaplex stabiliserer hårstrukturen og giver sundt og glansfuldt hår. Og det bedste ved det hele er, at produkterne er beregnet til alle hårtyper, glat eller krøllet.

Vores duftnyheder

VICHY

Det velrenommerede franske mærke tilbyder pleje til ansigt, krop og hår samt makeup til alle hudtyper. I mere end 40 år har Vichy i et samarbejde med dermatologer udviklet innovative produkter, der passer perfekt til enten ung eller moden hud. Alle Vichys hudplejeprodukter har dog ét tilfælles: De indeholder fugtighedsgivende vand fra varme kilder med 15 mineraler. Det bevarer den naturlige skønhed og holder huden sund, gør den modstandsdygtig mod miljøpåvirkninger og giver den en frisk og strålende glød. Desuden har produkterne i kombination med andre indholdsstoffer som hyaluron en synlig anti-aging effekt.

Hot Newcomer

Dermalogica Breakout Liquid Peel

Med Breakout Clearing Liquid Peel fra Dermalogica fjerner du urenheder fra tilstoppede porer. Den særlige blanding af aktivstoffer renser og udglatter hud, der har tendens til akne. Mælke-, mandel- og azelainsyre forfiner den, udligner hudtonen, hvis den anvendes regelmæssigt, og får ar fra bumser til at blegne. Desuden virker salicylsyre mod filipenser og lindrer betændelse.

HER ONE Glow on Fruit Bites

Skulle det være lidt mere glød? Med de lækre GLOW ON Fruit Bites fra HER ONE bliver dit daglige skønhedsritual til en sand nydelse. Det veganske kosttilskud består til 94 % af frugtmos. Det indeholder jern og C-vitaminer. Skønhedsfans, der er opmærksom på deres helbred, elsker den naturlige sødme fra æbler og solbær.

SWYPE Magic Cleanser

Med Magic Cleanser fra SWYPE Cosmetics fjerner du makeup og snavs i en håndevending. Produktet indeholder risklidolie og planteekstrakter og er egnet til alle hudtyper. Når produktet masseres blidt ind i huden, danner der sig en gel, der sammen med en smule vand bliver til en mælkeagtig lotion, som blidt rengør huden.

Laura Mercier Roseglow Blush

Mikrofine farvepigmenter sikrer, at rougen fra Laura Mercier passer til alle hudtyper. Efter påføringen smelter den sammen med huden og giver den en rosenrød, sart glimtende finish. Blushen holde i op til 10 timer. Den udligner kølige og varme nuancer og får din teint til at se frisk ud.

Nye brands i butikken

Clé de Peau

Det japanske mærke Clé de Peau Beauté er resultatet af årelang forskning, avanceret teknologi og førsteklasses indholdsstoffer. Side 1982 har virksomhedens eksperter arbejdet med at udforske hudens evne til at opretholde dens naturlige balance og derved opnå en ideel tilstand. Deres viden og erfaring indgår i udviklingen af innovative hudplejeprodukter. Clé de Peau Beauté danner grundlaget for en glat, jævn og sund hud. Mærkets luksuriøse ansigtsplejeprodukter giver dig en frisk og perfekt teint. Resultatet er en tiltrækkende udstråling. Sortimentet omfatter også makeup- og kropsplejeprodukter.

flere nyheder