parfumdreams præsenterer: Nyheder

Gennemse vores skønhedsnyheder

Er du på udkig efter nye dufte, plejeprodukter eller nye trends inden for makeup? Med parfumdreams går du aldrig mere glip af noget. Vores oversigt over nyheder viser dig det sidste nye i parfumdreams online. Vi holder dig opdateret om alle nye produkter fra alle skønhedsområder, så du altid holder din skønhedsrutine ajour. I vores udvalg finder du alle nyheder fra områderne parfume, hudpleje, makeup og hårpleje. Se de mest populære skønhedsprodukter nu!

Vores duftnyheder

Nyheder til hende

Nyheder til ham

Lad dig inspirere

Nyheder hos parfumdreams

Drunk Elephant bruger udelukkende indholdsstoffer, som plejer huden, og som understøtter formuleringens virkning. Fokus ligger på optimale pH-værdier og virksomme stoffer, der understøtter hudens syrebeskyttelseslag. Produkterne kan kombineres med hinanden på kryds og tværs for en individuel plejerutine.

Selfie Project

Selfie Project tilbyder et alsidigt sortiment bestående af peel off-masker og plejeprodukter, der renser porerne i dybden og regulerer talgproduktionen, særligt til bekæmpelse af hudorme og urenheder. BE STRONG hårplejeserien står for fugtighed, pleje, glans samt smidigt hår med lette og skånsomme formler. Alle produkter fra Selfie Project indeholder naturlige indholdsstoffer og udvikles og fremstilles under strenge retningslinjer og uden dyreforsøg.

Hot Newcomer

4711 Acqua Colonia Coconut Water & Yuzu

4711 Acqua Colonia forsøder sommeren med sin duft Coconut Water & Yuzu. Parfumen giver en cremet og frisk sommerfornemmelse, som holder hele dagen. Med et pust energiladede aromaer fra yuzu og saftig-frisk kokosnød er duften den perfekte ledsager til din næste strandferie.

Antipodes Rosehip & Avocado Face Oil

Giv intensiv pleje og næring til tør hud med Antipodes Divine Facial Oil. Ansigtsolien rig på næringsstoffer giver huden fugt og efterlader huden smidig og glat. Avocadooliens kollagenfremmende virkning og de essentielle fedtsyrer i hybenolie hjælper med at reducere fine linjer, aldersbetingede pletter og år.

NARS Summer Unrated Eyeshadow

Summer Unrated Palette fra NARS består af 16 fabelagtige nuancer af øjenskygge, som er perfekte at kombinere med hinanden. Nuancer i mat nude, varm bronze og eksotisk pink er nemme at påføre og blende. Denne øjenskyggepalet er ikke bare den perfekte ledsager til dit sommerlook, men også et allround-talent til resten af året.

Vores anbefalede nyheder