parfumdreams præsenterer: Vi fejrer stenbukkens måned

Stjernetegnet stenbuk er det tiende stjernetegn i dyrekredsen. Stenbukken er et jordtegn, og dens herskende planet er Saturn. Det gør stenbukken til særdeles jordbunden og målbevidst karakter. Kvinder og mænd født i stenbukkens tegn er ofte meget udholdende, disciplinerede og ambitiøse. Med andre ord: Når en stenbuk sætter sig noget for, så bliver det også gjort. Det kommer sig blandt andet af, at vedkommende allerede har planlagt det hele ned til mindste detalje. I perioden 22.12.2021 – 20.01.2022 vil vi fejre dette unikke stjernetegn og tilbyder det perfekte udvalg til dette planlægningstalent.

 

Must-Haves

Stenbukkens karakteristiske egenskaber

> Bryder sig slet ikke om kaos, for Saturn står for orden og struktur

> Kan ikke lide at være i centrum, og foretrækker at leve roligt og tilbagetrukket

> Succes er meget vigtigt for stenbukken, uanset om det er professionelt, i kærlighed eller erhvervsmæssigt

> Vil gerne bygge sit liv op på et solidt fundament

> Søger en partner med de samme krav og ambitioner som sig selv

It's a match!

 

Stenbuk – kvinde

Særligt den kvindelige stenbuk udstråler så meget ærgerrighed, som man næsten kan. Hendes krav er mindst lige så høje til sig selv som til sin partner. Hun ved præcis, hvad hun vil, og hun forfølger disse mål til hudløshed. I sin egen tætte kreds lukkes der kun mennesker ind, som deler disse værdier. Selvom en kvindelig stenbuk klarer sig meget godt alene, så ønsker hun sig sikkerhed og stabilitet af alle relationer i hendes liv.

Læs mere
 
 

Stenbuk – mand

Den mandlige stenbuk har godt styr på sit liv og begynder allerede som ung at planlægge sin fremtid. Derfor er han også på udkig efter en fast og konstant relation. Den mandlige stenbuk er meget ærlig og mærker det også hurtigt, når en anden person lyver over for ham. De reagerer meget hævngerrig på løgne, og hvis man én gang har mistet hans tillid, så er det svært at få den opbygget igen. Når man møder en mandlige stenbuk med den samme respekt og ærgerrighed, som man selv, så har man en ven eller partner for livet.

Læs mere