College Sport Man Dufte til mænd fra Tom Tailor

College Sport Man parfumen til ham fra mærket Tom Tailor stammer fra Neue duftserien. Neue dufte fra mærket Tom Tailor udmærker sig med innovationskraft og moderne essenser. Parfumen til ham overbeviser gennem stærke og intensive aromaer, som allerede efter det første stærk lynhurtigt spreder sig over hele kroppen. Den langvarige duft kan påføres i alle livets forhold: Hvad enten det er til festlige arrangementer, i fritiden eller på arbejdet. Med denne duft kan den morderne mand fremhæve sin maskuline åre og på samme tid sætte sig selv i scene som stilfuld gentleman.

En maskulin følgesvend i hverdagen

Med College Sport Man parfumen til ham kan mærke Tom Tailor overbevise i alsidig henseende. Den stilfuldt designede flakon lader noget af det eksklusive indhold komme til syne. Takket være det enkle design kan flakonen uden problemer anbringes i ethvert badeværelse. Det er også muligt at medbringe den i en rejse- eller sportstaske. Parfumen udmærker sig med et ekstremt friskhedskick: Det helt rigtige efter sportslig aktivitet eller stressede situationer. Lad dig indhylle i en olfaktorisk duftkomposition og drag fordel af et aromatisk mesterværk, som vil tilsløre dine sanser!

Neue dufte til den moderne mand

Med duften af College Sport Man kan der nydes en ungdommelig og sporty aroma. Duftens start dannes af kardemomme, lime, appelsin og mandarin. Indimellem kommer der igen og igen lette antydninger af ylang-ylang, violer og jasmin frem. Med patchouli, læder og cypres skabes en meget varieret karakter, gennem hvilken duften aldrig bliver kedelig. Lad dig indhylle i en mesterlig duftkreation og dyk ned i en aura fuld af stil og maskulin elegance!