Talika Pleje

Virksomheden TALIKA blev grundlagt i 1948 af den parisiske kvindelig læge Dr. Danielle Roches. Navnet TALIKA er afledt af en fantastisk smuk ægyptisk prinsesse, med fortryllende øjne, med hvilke hun har kunnet sno alle om sin finger. Et perfekt navn til et firma, som tilbyder ekstraordinære øjen- og ansigtsprodukter. Siden 1948 er der hele tiden kommet nye ekstraordinære produkter fra TALIKA på markedet. Som f.eks. gelé til øjenvipper og bryst, som får disse til at vokse, og kosmetikpads som får rynker til at forsvinde inden for kort tid. Også mange Stars bruger produkterne fra TALIKA,- Drew Barrymore. I 35 lande i hele verden tilbyder TALIKA millioner af kvinder en fantastisk kombination af højeste kvalitet - til et attraktiv forhold mellem pris og ydelse.

Vidste du at Indhold

Talika kosmetik og pleje i Parfumdreams´ online shop

I sortimentet fra Talika kosmetik og pleje finder du et stort sortiment af plejeprodukter, der har mærkbar effekt på

 • Øjne
 • ansigtet og
 • kroppen

. Forskelle bliver hurtigt tydelige og huden føles hurtigt mere frisk, spændstig og ungdommelig. Plejen har forskellige aldersgrupper som målgruppe. Med brugen opstrammes vævet målrettet og det øvre hudlag plejes. Talika kosmetik og pleje bevirker, at huden efter få uger virker yngre og stråler.

Hudens struktur indeholder mere

 • Fugtighed
 • kollagen og
 • hyaluron,

der bevirker en opstrammende virkning. Et intensivt hudplejeprodukt kan få huden til at se endnu mere frisk og fin ud. Det er også vigtigt når huden efterfølges cremes ind igen og sminkes. En Talika kosmetik og pleje omfatter talrige produkter, der er afstemt efter hinanden og som brugeren kan kombinere optimalt med hinanden.

Talika kosmetik og pleje til øjne og krop

Talika kosmetik og pleje lover mange rensende og plejende produkter, der understøtter skønheden og forbedrer det ydre, samlede indtryk. Den internationalt anvendte pleje, der også overbeviser mange stjerne, tilbyder mange fordele for huden og forskønner den følsomme hud optimalt. Forskellige hudzoner og sensibel hud er i den sammenhæng ikke noget problem i det blidt plejende virkestoffer beskytter huden og aktiverer og understøtter de naturlige processer i huden. Talika kosmetik og pleje omfatter plejende artikler i konceptet eller

 • Bio Enzymes Mask Anti-Aging
 • Eye Detox Contour Gel
 • Lipocils
 • Lipocils Expert Mascara eller
 • Bio Enzymes Mask Purifying.

Mange artikler til dagen eller natten er lette og tidsbesparende at bruge. Det er en righoldig pleje, der hurtigt trækker ind. Her overbeviser teksturen også lige så vel som den skånsomme effekt på huden. Talika kosmetik og pleje er omfangsrig og kan forfines med mange pads, cremer og andre artikler, der forfiner hudens udseende. Strålende makeup og sminkeudstyr understreger mange attraktive detaljer.

Talika kosmetik og pleje til kroppen

Sortimentet til kroppen er også omfangsrigt og har stor effekt. En fin duft formidler en frisk, behagelig følelse og indholdsstofferne lover en intensiv effekt. Værdsatte artikler til kroppen er blandt andet

 • Bust Phytoserum
 • Bio Enzymes Mask Décolleté og
 • Back Up 3 D.

Talika kosmetik og pleje skal opstramme kroppen og blidt pleje huden blød. Også velbefindende spiller en vigtig rolle ligesom silhouetten spiller en vigtig rolle. Talika kosmetik og pleje forkæler især

 • halsen
 • brystet
 • numsen
 • halsudskæringen og
 • kroppen helt generelt.

Den fine støtte til huden giver et blidt løft. Den forsynes med righoldige virkestoffer, der virker hurtigt hvor huden har brug for dem. Fugtighed og plejende stoffer, der aktiverer huden, sørger allerede efter kort tid for et bedre hudbillede. Talika kosmetik og pleje forkæler kroppen med en afslappende virkning. Det vigtige er i den sammenhæng, at indholdsstofferne overvejende består af naturlige og vegetabilske kilder.

Konceptet bag Talika kosmetik og pleje

Talika kosmetik og pleje lover brugeren en righoldig effekt. Designets pleje træder i den sammenhæng i baggrunden og synes ikke længere at være så vigtigt. Denne form for pleje er særligt henvendt til kvinder, hvis smukkeste sider skal træde i forgrunden. Hudbilledet bliver finere og huden virker generelt meget sart. Talika kosmetik og pleje spreder i den sammenhæng en behagelig duft, der giver dig større velbehag. Huden føles alt i alt bedre efter intensiv rensning og behandling. En stram og fast hudstruktur skal opstå på baggrund af en intensiv lifting-effekt. Substanser fra ayurvedisk medicin anvendes til virkningen. Enkelte virkestoffer som C-vitamin er blevet tilføjet for at understrege denne plejende effekt. Talika kosmetik og pleje er dog generelt baseret på indiske-namibiske skønhedsritualer. Din ayurvediske hemmelighed skal tilføre huden samme skønhed som prinsessen af samme navn besidder.