T. LeClerc Kosmetik

I 1881 blev kosmetikmærket T. LeClerc grundlagt i Paris, som i dag ikke kun takket være sin store erfaring hører til de førende firmaer i branchen. Eksklusiv makeup til øjne, negle og teint hører også til mærkeproducentens sortiment som sminkepensler og andet tilbehør, som lanceres i altid nye udgaver. I alle produkter genspejles en fin note og sammensætningen af eksklusive indholdsstoffer, som i mange årtier har været værdsat også af kvinder i Tyskland og stadig tilbydes prisbevidst.

Køb den rigtige makeup til alle anledninger med T. LeClerc

T. LeClerc præsenterer sig som parisisk mærke elegant og udadvendt, men virksomhedens makeup og sminkepensler er dog også i hverdagen en passende følgesvend. Hvad enten det er som æstetisk pynt til erhvervslivet eller som perfekt supplement til dit outfit til den næste fest - producentens udvalg af kosmetikprodukter er stort og fås i forskellige udgaver som sæt med sminkepensel & lign. Med en bestilling fra vores sortiment på nettet kan du endda får udsøgt kvalitet og spare penge.

Vidste du at Indhold

LeClerc kosmetik og verdens mest berømte rispuder

Uanset om det er neglelak, puder eller læbestift - T.LeClerc er den reneste kosmetikvirksomhed, hvor du finder den rigtige makeup til enhver type og enhver lejlighed. Eller som Isabella Rosselini engang sagde: „Hemmeligheden bag skønheden er T.LeClerc puder.“ Hvem står bag skønhedsmærket i topklasse?

Første forskning i en middelalderlig kælder

Selvfølgelig har T.LeClerc Kosmetik sine rødder i modens og skønhedens hovedstad: Paris. I nærheden af pladsen Place de la Madeleine begyndte mærkets historie i starten af 1881 med Théophile Leclerc, der åbnede et apotek. Leclerc stammede fra en kunstnerfamilie og havde på dette tidspunkt allerede et anseeligt ry som medicinkyndig. Han åbnede dog ikke sin forretning for at dyrke dette ry mere, men fordi han ville udleve sin egentlige lidenskab: Forskning og udvikling af kosmetikprodukter. I den middelalderlige kælder i hans apotek forskede og eksperimenterede han med alkymistiske formler indtil han opdagede en opskrift til en puder, der er indeholdt i talrige af T. LeClerc´s kosmetikprodukter: Det verdensberømte Poudre de riz (rispuder) er en usædvanlig fløjlsagtig og let puder med kraftig stråleglans. Til kvinderne i Belle Époque udviklede han T.LeClercPuder i tre forskellige farver – og blev hurtigt betragtet som hemmeligt tip indenfor skønhedsprodukter i de rige og smukkes verden dengang. Den præcise opskrift er indtil i dag fortsat en hemmelighed. Som kompakt og løs puder i 30 forskellige nuancer fås makeup´en stadig i dag og stadig i den oprindelige emballage i en fint pyntet sølvdåse.

I dag har T. LeClerc Kosmetik udviddet sin produktpalet rigtig meget. Og stjerne-sminkører, topmodeller og sangere i Asien, Europa og USA bruger produkterne, som opfylder de højeste krav til kvalitet.

Stjerne sminkør Eduardo Rodrigues da Costa 

I 1973 blev Eduardo Rodrigues, i dag chef sminkør for T.LeClerc Kosmetik, født i nærheden af Paris. I Fontainbleau for at være helt præcis. Allerede fra han var helt lille elskede han at male og tegne. Derfor var han allerede meget tidligt klar over, hvor han ville søge hen efter afslutningen på skolen - i haute couturens verden. Efter kort tid arbejdede han for den berømte designer JC de Castelbajac og skabte sig her et navn. Herefter fulgte opgaver som sminkør ved in-store-events og store modeshows. Til sidst nåede han op til toppen af makeup eksperterne; T. LeClerc Kosmetik.

Sminketips fra eksperter

Eduardo Rodrigues forklarer hvordan læbeblyanten „Crayon à Lèvres“ anvendes optimalt:

Læbestiften blev udviklet til at betone og forfine læbernes konturer. Først markeres mundens konturer og mundvigene for efterfølgende at udvande grænserne til læbernes inderside. Det er vigtigt at farven ikke dækker hele læben for så går effekten tabt. For at farven holder længe anbefales det, at der efterfølgende bruges transparent lipgloss til læberne.

Hvordan man kan skabe særlige effekter med øjenskyggen:

For at sikre naturlig brug af øjenskygge skal farven påføres den del af øjenlåget, der bevæger sig når du blinker. For at intensivere makeup´en skal du efterfølgende anvende en eyeliner eller en mascara. Det er ideelt at anvende de to Duo Eyeshadows-teksturer, der er hvide og sorte. På den måde kan du skabe fascinerende kontraster. Den hvide farve påføres den del af øjenlåget, der bevæger sig når du blinker og den mørke farve påføres i det yderste hjørne i v-form. Den hvide farve bør løbe ind i den sorte farve så øjnene virker større. Det betegnes også som „satin-effekt“.

Farvevalget:

- Guldfarver eller blommefarvede toner passer særligt godt til mørke øjne.

- Lilla, brun eller også guldfarver passer godt til grønne øjne.

- Blå øjne kan betones med lilla eller orangefarvede toner.

Den perfekte farve er Champagne Pearl for den passer til alle typer. Da den tilmed også er diskret kan den anvendes til mange lejligheder.

Produkter fra T. LeClerc Kosmetik

LeClerc tilbyder makeup og looks. Makeup produkterne omfatter hele paletten – øjne negle, teint, puder og læber. Disse looks skal forstås som tematiske serier. Chick & Gold fortryller med glimmer og guld og denne stil er særligt velegnet til jul. Flamingo Look får det amerikanske High Society fra 50´erne til et genopstå og designerne fra Ombres Divines har ladet sig inspirere af skyggespillet fra den italienske renæssance. Herunder finder du et udvalg.

Øjne

 • Eyebrow Pencil
 • Multiplying Mascara
 • Eyeliner
 • Powder Eyeshadow

Læber

 • Lip Gloss
 • Satin Lipstick
 • Mat læbestift
 • Transparent Lipstick

Pudder

 • Loose Powder
 • Kompakt pudder
 • Fond de Teint Compact Poudré
 • Rejsepuderdåse

Make-up Linie Chick &Gold

 • Christmas Coffret Gold
 • Creamy Eyeshadow
 • Mini Nail Polish Top Coat

Collection Flamingo Looks- Vintage Beauty fra 50´ernes Florida

 • Precision Eyeliner Pen
 • Eye Palette Trio
 • Base Coat Anti Yellowing